Draculaura: Perfecte glimlachMonster High Draculaura en haar baby versieren haar kamer!Monster Hoge Jurk Met Moderne JurkenDraculaura siert zijn kamerMonster High: verkleed DraculauraDraculaura: Het gezicht make-upMonster hoge babyverzorgingBaden DraculauraZiekenhuis DraculauraDraculaura: Perfecte tandenDraculaura: Make-up en aankleden monster hogeBabybadkamer DraculauraDraculaura schoon herenhuisDesigner rugzak Monster HighDraculaura make-up en kleding verhuurSchedels kamerMonster high fashionFrankie jurkMonster High dress lagoonaMonster hoog: Draculaura bij de kapperKleed Draculaura, Barbie of Elsa aanDress up monster hoog: DraculauraDress vriend Frankie: Monster HighMonster hoge frankie: ColoringDracubecca Dress UpKleden en make up DraculauraDraculaura spa: Make-upClawdeens makenMonster hoog: PizzaMonster hoog: RestaurantsElsa Bevroren en Draculaura in de schoonheidssalonVersieren de kamer van zwangere DraculauraDraculaura monster hoog: ToverdrankDraculaura: First KissLagoona jurk en GillKleed de monsterprinsessen aanVerjaardag van Draculaura

Draculaura Games

Zij is de vampier van de Monster High

Dit leuke vampier is de dochter van Dracula zelf, heeft 1600 jaar oud en is een vegetarische vampier dus niet geen vlees eten of drinken bloed. Het is altijd verscholen in duizenden grappige situaties, dus als je wilt een leuke tijd met haar moet je uit de buurt van haar verblijf hebben.

U kunt genieten van een heerlijke dag in de spa door te ontspannen en lachen met haar als je masseert, afgezien van genieten van een goede jacuzzi. U kunt ook haar baan lopen om de zorg voor baby's en hen te helpen, die kleine geven veel werk voor slechts een vampier.

Als u wilt dat uw vriend altijd naar mode kun je make-up en jurk als je altijd naar de laatste. Kiezen uit vele mooie jurken of beangstigend voor Draculaura deze angstaanjagende aan haar vriend en haar vrienden Clawd Wolf.

Ga naar de Halloween om stervelingen kinderen bang te maken met al je vrienden, maar je moet streven naar zulke mooie en angstaanjagend als je meisjes zijn niet altijd eng.

Draculaura is een van de leden van Monster High. Je moet het kleine monster helpen

Go to TOP