dumbo

Dumbo Games
anderen Dumbo Games


Andere gratis spelletjes
Dumbo Games

Dumbo Games

De animatiefilm, Dumbo, is één van de eerste klassieker van Walt Disney Pictures. Het verhaal is gebaseerd op het verhaal van Helen Aberson die dezelfde naam als de film draagt. In feite is de oorspronkelijke naam van Jumbo Jr. Dumbo, maar zijn grote oren maken anderen spot met hem door te bellen naar hem op deze manier. De film vertelt het verhaal van Dumbo in het circus, waar zijn moeder woonde en gezien vergrendeld om een ​​aantal van de clown die niet van te maken. Het verhaal draait gek idee Dumbo te vliegen en als we eindelijk met de hulp van zijn vriend en beschermer Timothy, een muis. Aan het einde van de film zien we als Dumbo maakt gebruik van de grote en bijzondere oren te vliegen en krijgen de roem en erkenning van het circus wereld.

succes Dumbo heeft geleid hem te remastered bij vele gelegenheden om de zestigste verjaardag van de lancering. Er was sprake van een vervolg op het recht Dumbo 2, maar werd uiteindelijk geannuleerd. Toch Dumbo de olifant Disney's meest bekende van alle tijden, met een mooi verhaal dat ons laat een mooie moraal is dat zelfs je gebreken iets te nemen en maken het iets goeds.

Voor deze erkenning, hebben we een categorie waarin je een hoop spellen Dumbo online kunt spelen. Onder hen vindt u Dumbo vinden in het circus, Dumbo kleurplaten, puzzels vliegen Dumbo met zijn vrienden, enz. Je kan ze genieten van alles zonder iets te downloaden, te genieten van de olifant gratis.Probeer te zoeken andere spellen