eilanden

Eilanden Games


Star Island
Star Island
Island hop
Island hop
Indianenstam
Indianenstam


anderen Eilanden GamesCartoon: minigolf
Cartoon: minigolf
Chef
Chef
Dino avonturen
Dino avonturen
Empire: De Spaanse verovering
100%
De pimitive
De pimitive
Creëer je mysterieus eiland
100%
Monkey Island
Monkey Island
Overleven Escape
Overleven Escape
Creeper craft
74%
Creeper craft
Terraria
100%
Terraria
Island Tribe 5
Island Tribe 5


Andere gratis spelletjesWorstelen legenden
100%
Worstelen legenden
Ninjago vier paden
78%
Ninjago vier paden
Stelen in 60 seconden
100%
Stelen in 60 seconden
Star Wars: zwaarden
100%

Eilanden Games

Eilanden Games

Er zijn een oneindig aantal eilanden in de oceanen van onze planeet, in deze prachtige dingen als kostbare schatten verborgen. Deze schatten verborgen waren niet worden gevonden en alleen degenen met de kaart kan ze vinden als ze in staat zijn om alle valstrikken te overwinnen en de puzzels op te lossen.

Hier krijg je een echte schatkaart en ga op uw zoekopdracht, om dit te doen moet een boot en bemanning naar de site legit wijst de kaart te bereiken. Als je naar de plaats waar je de schat te vinden moet je puzzels die te maken aan de toegang tot de schat te beschermen, als je ze op te lossen u naar nieuwe gebieden die u recht op de prijs op te lossen.

Maar niet alles is niet zo eenvoudig, want een misstap van een dodelijke val kan leiden, vindt u tal van spiesen gevulde kuilen, breken rotsen, vergiftigde darts en allerlei ingenieuze valstrikken te vinden. Als je dit alles kan voorkomen, jij bent de echte schat waardig en behoort nu tot u, hoef je alleen maar naar huis te gaan om het allemaal door te brengen.

Maar het is niet het enige avontuur dat kan worden gegeven op een eiland. We kennen allemaal het verhaal van Robinson Crusoe na een schipbreuk die eindigde in een schijnbaar verlaten eiland, toen ontdekte het bestaan ​​van onvriendelijke indianenstammen. Hier moet u ook overleven een schipbreuk op een eiland en weg te komen. Sommigen van hen die verloren zijn beroemdheden als de ondeugende Bart Simpson niet stilzitten belanden achtergelaten op een onbewoond eiland moet je uit te proberen. Een andere optie om een ​​spel eiland zal een avontuur met personages uit de animatieserie Drama Island leven te spelen, ook lid worden van de partij op onze website. Kies het avontuur dat past bij uw smaak en begint te leven in de eerste persoon!
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games