Elena of Avalor's Big AdventureVerf Elena van AvalorVind de diamanten van ElenaElena of Avalor Dress UpElena van Alavor Halloween spaElena von Avalor: GezichtsverzorgingBaden Elena van Alavor


Andere games van elena of avalor

Dressing Justin Bieber en Selena GomezComb Selena GomezSelena Gomez: Make-upSelena Gomez heeft voet probleemSelena GomezSelena Gomez nieuwe lookSelena Gomez dressZoek de Verschillen Selena GomezKisses Selena en Justin in HawaiiKisses Justin Bieber en Selena GomezSelena Gomez met KerstmisSelena Gomez en Justin Bieber zoenenSelena Gomez schoon voor de partijMakeover Selena en Justin RealSelena Gomez: Make-up een sterMakeover: Selena Gomez fashionSelena en Justin trouwenSelena Gomez: Perfecte tanden

Elena of avalor Games

Regel het Koninkrijk Valor met Elena

Elena of Avalor, Elena of Avalor in de originele Engels titel, is de eerste Latina prinses Disney World komt naar het kleine scherm als een serie en animatiefilm. De serie speelt zich januari l hetzelfde universum van de kleine prinses Sofia en hun verhalen met elkaar verbonden. Elena, werd opgesloten in een magisch amulet lang en Princess Sofia, die haar zou redden en zou vrijgeven.

Ellen of Avalor, is een tiener die zijn leven veranderen zag toen een tovenares sloot haar nu na het krijgen van sloeg het kwaad, moet je een grotere uitdaging aan te gaan, om zijn koninkrijk te regeren. Met slechts 16 jaar, heeft de taak van het bestuur van de regio worden geconfronteerd, maar zal niet alleen zijn, zal meer advies om u te helpen beslissingen te nemen. Deze raad is samengesteld door haar grootouders, haar neef Esteban kanselier en haar vriendin Naomi. Bovendien, het heeft ook de hulp van haar jongere zusje Isabel en zijn vrienden Matthew en Gabe. Andere raadslieden zullen Zuzo onze vriend Elena, een geest van een dier, en Jaquins, een gevleugelde jaguar die zal begeleiden en ondersteunen van de jonge koningin Elena of Avalor.

Dit zijn de algemene kenmerken van de nieuwe Disney-serie die onlangs in première en dat zal een film die binnenkort kunnen zien het volledige in het Spaans te laten. Bovendien is er veel merchandising rond deze nieuwe Princess de pols of verhullen van de vele andere in verband met hun karakter zijn. Natuurlijk, ze konden niet spelen en mini-games die de avonturen van Elena en haar vrienden zal verlaten missen.

Op onze website kun je al vinden een hele sectie gewijd aan Ellen of Avalor en iedereen rondom deze nieuwe Disney prinses. U kunt een spa Elena nemen, weet je de rest van de Disney prinsessen, zorgen voor hun gevleugelde vrienden, zodat ze niet vuil zijn en nog veel meer. Deze onze zelf gecreëerde games zoals verf, bijpassende puzzelspel kaarten of zullen toetreden. Begint om jezelf onderdompelen in Avalor met zijn koningin en de andere hoofdrolspelers van de serie. Laat u meeslepen door de magie die de eerste Latina prinses Disney brengt worden uitgevoerd!

Leer de scepter te besturen van prinses Elena de Avalor om de troon van de heerschappij op zich te nemen

Go to TOP