De geschiedenis van blob 2Nieuwe domino
Inventor in noodPure fysicaTandwielen en kettingenJe kan niet ontploffen!Geslaagd experimentMechanismenLabo 51

Andere games van experimenten

Snijd het touw: ExperimentenLabo 51VerlichtingTurbo DismountPamplona smash!Mario snijdenMario besparen yoshi eierenGeslaagd experimentWisdom vs zombiesMysterieuze schepenSieger 2Tripman


Experimenten Games

Ervaring is de moeder van de wetenschap

Je durft om alle experimenten games waar je de fysica te gebruiken om het spel te voltooien dagen. Ingeniártela'll nodig hebt om je doel te bereiken, ze zijn experimenten voor kinderen pure fysica. Er zijn verschillende spellen met verschillende experimenten, zodat u ze allemaal kunt proberen.

Er is een spel genaamd experiment, is een van de meest populaire omdat zij krijgen een bal zijn bestemming door te draaien tandwielen en hefbomen bereikt. Parce eenvoudig, maar het is niet, moet u uw logica knijpen en sluw om de levels in dit spel te voltooien.

U krijgt een test dummy om auto te rijden en naar uw bestemming vermijden van obstakels. Er zijn ook spelletjes waar je moet materialen zoals katrollen, touwen, platforms en dokken plaatsen voor een biljartbal zijn bestemming vegen switches en triggering mechanismen bereikt.

Er zijn veel games in vele verschillende experimenten met verschillende doelstellingen, zodat je niet vervelen van dezelfde spellen te krijgen. Veel plezier!.simmilar spellen

Puzzels GamesWiskunde GamesGeheugen GamesSchool GamesOndervragen GamesLogica GamesRagdoll GamesMoerassig Games