Labo 51Pepperoni Gegaan WildVerlichtingTurbo DismountLaboratorium ongevalGrappig snijd het touw: experimentenEen chemische match3Snijd het touw: ExperimentenPure fysicaMechanismenInventor in noodNieuwe dominoJe kan niet ontploffen!Geslaagd experimentDe geschiedenis van blob 2Tandwielen en kettingenWisdom vs zombiesMonsters laboratoriaKanon om trollSla de balTripmanCyborg 2040Voeden een dinosaurusContruyendo een auto met de SmurfenPeacock huntHappy blokkenDe tovenaarIsoball puzzelsIngenieuze bouwerKlik hier om eten te krijgenJe bent te laat!Mysterieuze schepenMooo Koe!Lemmingen op KerstmisHet is niet voor dwazenCircusTom en jerry valDood de CreeperBad Piggies online hdSluit afvoerleidingenScooby Doo en voedsel machineElephant sleeperZombie folteraarLogica toekomstPancho Friend 3BrandstichterAmigo Pancho HeroWakker de doosGevangen gezetSieger 2Zombies vs vampiresShin chan: Logica bij KerstmisBoom boom zombiesWaar is mijn geheim eend?Experimenten met zombiesTarzan, de uitvoering van cocoProfessor Milton: Journey to the MoonOntsnap uit HaplandBrand en WaterMickey Mouse verloren schattenjachtMario besparen yoshi eierenMario snijden

Experimenten Games

Ervaring is de moeder van de wetenschap

Je durft om alle experimenten games waar je de fysica te gebruiken om het spel te voltooien dagen. Ingeniártela'll nodig hebt om je doel te bereiken, ze zijn experimenten voor kinderen pure fysica. Er zijn verschillende spellen met verschillende experimenten, zodat u ze allemaal kunt proberen.

Er is een spel genaamd experiment, is een van de meest populaire omdat zij krijgen een bal zijn bestemming door te draaien tandwielen en hefbomen bereikt. Parce eenvoudig, maar het is niet, moet u uw logica knijpen en sluw om de levels in dit spel te voltooien.

U krijgt een test dummy om auto te rijden en naar uw bestemming vermijden van obstakels. Er zijn ook spelletjes waar je moet materialen zoals katrollen, touwen, platforms en dokken plaatsen voor een biljartbal zijn bestemming vegen switches en triggering mechanismen bereikt.

Er zijn veel games in vele verschillende experimenten met verschillende doelstellingen, zodat je niet vervelen van dezelfde spellen te krijgen. Veel plezier!.

Probeer deze experimenten-spellen voor kinderen en volwassenen waarbij je je hoofd gebruikt


Auto's GamesVoetbal GamesVermogen GamesBubble shooter GamesSlijtage GamesMeisjes GamesMario bros GamesKoken GamesTafel GamesZombies Games2 spelers GamesGevecht GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP