freezer

Freezer Games
anderen Freezer GamesDragon ball flash
Dragon ball flash
Goku SSJ
67%
Goku SSJ
Gohan avontuur
Gohan avontuur
Crazy Zombie 7
50%
Crazy Zombie 7
DBZ Battle cheats
DBZ Battle cheats


Andere gratis spelletjesFreddy Paint
39%
Frenzy ziekenhuis 2
100%
Frenzy ziekenhuis 2

+ 80
nieuw
gratis Goku GamesGoku GamesGoku Games
+ 40
nieuw
gratis Saw GamesSaw GamesSaw Games
+ 50
nieuw
gratis Dragon ball GamesDragon ball GamesDragon ball Games
+ 110
nieuw
gratis Animaties GamesAnimaties GamesAnimaties Games
+ 50
nieuw
gratis Superhelden GamesSuperhelden GamesSuperhelden Games
+ 10
nieuw
gratis Vegeta GamesVegeta GamesVegeta Games

Freezer Games

Freezer Games

Vriezer is een van de schurken van de anime serie Dragon Ball Z. Het is een zeer unieke gewetenloze slecht karakter. Adora barstte planeten en vernietigen haar inwoners. Het heeft een groot leger met meer dan een miljoen trouwe strijders. Hij is primair verantwoordelijk voor de dood van of Super Saiyan Space Warriors. Het is zeer sterk en heeft een verwoestende aanval. Het is verliefd op onze vriend Goku te vernietigen, maar werd ooit op de planeet Namek verslagen.

Goku en Future Trunks verslaan Vriezer vreesde op de planeet Namek en binnenkort zal de opstanding van Freezer om zijn dood te wreken en te vernietigen alle aardbewoners komen.

Sorbet is de belangrijkste leger van Freezer heerser na de dood van de vader van de vriezer. Sorbet is nu de baas heeft besloten Tagoma benoemen als legercommandant om te reizen naar de Aarde en ontvang de magische draak ballen om herleven Freezer. Als je eenmaal hebt gekregen denk dat het weg, of dat aardbewoners te gaan.

Vriezer komen sterker dan ooit. Een toegewijd hun tijd in training afond en niet verspild een seconde om nieuwe aanvallen leren. Goku en zijn vrienden zullen moeten dichter dan ooit om de nieuwe fusie van Goku en Vegeta die kan transformeren in een Super Saiyan God leren. Kunnen ze verslaan terug het kwaad Frieza?.
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games