Vriezer te schilderen OnlineGoku Super Saiyan tegen Freezer GoldDe saiyan-vorsten: Puzzels fandejuegosGoku eliminerenVegeta Super Saiyan blue vs Freezer godDragon ball z: The resurrection of freezer puzzleSuper Dragon Ball OnlineBlack Goku vs Frieza: Verf OnlineGoku en vriezer in de grote tennis toernooiDragon Ball Z flash dimensieGoku vs vriezer: TafeltennisPlanet VegetaPower Ranger vs monstersPower Rangers Ninja StormCrazy zombie v5.0Gohan avontuurV6 gekke zombie superheldenObama ball zDe laatste saiyan trunksGoku, Dragon Ball ZVideo Goku omgezet in gigantische aapCrazy Zombie 9: The Last HeroesDragon Ball resurrection of Freezer: Hidden starsDragon ball Z ultieme kracht 2Crazy Zombie 7Goku SSJDBZ Battle cheatsDragon ball fierce fighting 1.6Dragon ball fierce fighting 2.3Dragon Ball Fierce Fighting 2.2Dragon Ball Fierce Fighting 1.7Dragon Ball Fierce Fighting 2.1Dragon Ball Fierce Fighting 2.6Dragon ball fierce fighting 4Dragon Ball Fierce Fighting 2.9Dragon Ball Fierce Fighting 3.0

Freezer Games

Als je liever deel uitmaakt van de slechteriken

Vriezer is een van de schurken van de anime serie Dragon Ball Z. Het is een zeer unieke gewetenloze slecht karakter. Adora barstte planeten en vernietigen haar inwoners. Het heeft een groot leger met meer dan een miljoen trouwe strijders. Hij is primair verantwoordelijk voor de dood van of Super Saiyan Space Warriors. Het is zeer sterk en heeft een verwoestende aanval. Het is verliefd op onze vriend Goku te vernietigen, maar werd ooit op de planeet Namek verslagen.

Goku en Future Trunks verslaan Vriezer vreesde op de planeet Namek en binnenkort zal de opstanding van Freezer om zijn dood te wreken en te vernietigen alle aardbewoners komen.

Sorbet is de belangrijkste leger van Freezer heerser na de dood van de vader van de vriezer. Sorbet is nu de baas heeft besloten Tagoma benoemen als legercommandant om te reizen naar de Aarde en ontvang de magische draak ballen om herleven Freezer. Als je eenmaal hebt gekregen denk dat het weg, of dat aardbewoners te gaan.

Vriezer komen sterker dan ooit. Een toegewijd hun tijd in training afond en niet verspild een seconde om nieuwe aanvallen leren. Goku en zijn vrienden zullen moeten dichter dan ooit om de nieuwe fusie van Goku en Vegeta die kan transformeren in een Super Saiyan God leren. Kunnen ze verslaan terug het kwaad Frieza?.

Diepvriezer is de schurk bij uitstek van de Dragon Ball-sage en nu is het jouw tijd om met hem te spelen

Go to TOP