furby

Furby Games
Andere gratis spelletjes
Furby Games

Furby Games

Wat doe je het liefst?. Furby Tuurlijk zou je niet weet me te vertellen, omdat bijna alle Furby u wilt. Ik wist niet dat mijn gedachten.

Nu kunt u uw eigen huisdier Furby maken, kunt u alle lichaamsdelen uit de oren te veranderen om de nagels van de tenen. Met uw ervaring van het spelen van bepaalde games die een zeer eigenaardige Furby zal maken, maar wat nog belangrijker is een goede tijd en je kunt andere spellen Furby spelen.

We hebben ook zeer leuke spelletjes zoals puzzels Furby waar u de puzzel en elke keer dat je een level zal je naar het volgende moeilijker level te voltooien kunnen voltooien.

Deze harige en vriendelijke huisdieren kunnen dingen voelen als ons mensen. Ze kunnen genegenheid voelen wanneer we met hem praten heel voorzichtig, willen voelen wilden, wanneer ze zijn gelukkig en willen onze dans zingen van liedjes Furbish spelen.

Furbish is de oorspronkelijke taal van deze dieren en je moet leren moet je je taal spreken.

Deze huisdieren herinneren me aan de Gremlins of loa tamagotchi. Degenen die kwam uit de ruimte aliens en gelukkig viel in de handen van een zeer verantwoordelijke jonge man.Probeer te zoeken andere spellen