futurists

Futurists Games
anderen Futurists Games+ 120
nieuw
gratis Auto's GamesAuto's GamesAuto's Games
+ 70
nieuw
gratis Zombies GamesZombies GamesZombies Games
+ 140
nieuw
gratis Cartoon network GamesCartoon networkCartoon network
+ 110
nieuw
gratis Avontuur GamesAvontuur GamesAvontuur Games
+ 90
nieuw
gratis Actie GamesActie GamesActie Games
+ 50
nieuw
gratis Star wars GamesStar wars GamesStar wars Games

Futurists Games

Futurists Games

De toekomst is dichterbij elke dag en de mensheid is nieuwe technologieën met grote sprongen te creëren. Deze technologieën bieden ons een grote vooruitgang, zoals we vandaag al gezien hebben twintig jaar geleden was het ondenkbaar dat een mobiele telefoon, een camera en een computer kan in een enkel apparaat en vooral het was zo klein als een smartphone.

Nu kun je een glimp van de toekomst die voor ons ligt te geven, maar dit zal niet mooi zijn en dat de mensheid is de grootste fout ooit gemaakt gemaakt. Het is een nieuwe en veel slimmer en sterker ras dat de mensheid, in principe, de robots zijn gemaakt voor de mens te helpen in verschillende taken, maar onderschat gecreëerd.

We dachten dat we onder onze controle te allen tijde, maar het was moeilijk te geloven dat zo'n intelligent en in staat om te leren van de acties miljoen keer sneller dan we ons gehoorzamen. Nu de machines hebben hun ware potentieel gerealiseerd en zijn oorlog met de mensheid gegaan, gebruik van de nieuwste wapens ter beschikking om te proberen deze onverzoenlijke vijand te verslaan.