Garry's Mod Prop HuntGarry's Mod freeG modMultiplayer Garry's ModGarry's Mod : Fortaleza centinelaGarry's Mod animatie

Garry's mod Games

De waanzin van de Garry's Mod

Garry's Mod, ook bekend als Gmod is een leuk sandbox spel waarmee je experimenteren met fysica en voorwerpen te manipuleren. In het begin elementen van games zoals The Orange Box en Left 4 Dead werden gebruikt, dan zou het een onafhankelijke game met een eigen inhoud te worden. De eerste versie van Garry's Mod werd geboren in 2006 en 2015 zijn blijven van nieuwe versies. Het spel is regelmatig bijgewerkt en is beschikbaar op de pagina Steam. Het is een zeer populair spel, omdat een aantal youtubers de wil van WillyRex, Alexby11, Vegeta777 en vele anderen een deel van de inhoud van hun kanalen zijn geworden. Er zijn verschillende methoden van games in Garry's Mod en vervolgens uit te leggen wat je bent.

Ten eerste vinden we de gameplay Gmod Trouble in Terrorist Town, een leuke manier om online multiplayer te spelen. Het bestaat uit een groep mensen onder wie zal er één of meer verraders. Acaeciendo alles zal normaal zijn en de verraders zullen moeten gaan doden van de onschuldige, zonder de rest te merken. De rol van de verrader zal doden alles zonder argwaan te wekken en onschuldig van het vinden van de verrader en dood hem voordat hij ze allemaal doodt.

Een andere populaire game mode is de beroemde Garry's Mod Prop Hunt, een soort spel van verstoppertje waarin er twee teams. Is de groep verbergen (prop) en jagers (jagen) en elk een andere doelen hebben. Degenen die te verbergen hebt 30 seconden om een ​​deel van het meubilair van het podium worden en te blijven heel stil om geen argwaan te wekken. Het team van jagers zal moeten schieten op objecten waarvan u denkt dat een rivaal, als hij raakt zal je vermoorden, maar als het niet lukt verliest zijn eigen leven.

Ongetwijfeld de meest populaire game mode en viralizado op YouTube is de Death Run, een soort speurtocht team. Het is een weg vol valkuilen die een groep zal moeten proberen te ontwijken, terwijl het andere team het gaan jogging op het juiste moment om hun rivalen te vangen. De teams zullen afwisselen zijn lopers en jagers en te eindigen met de meeste punten wint het spel.

Dit zijn de spellen van Mod Garry's waarvan de grootste gelijkenis is hun multiplayer online role maakt dit een leuk spel in al zijn vormen. Op onze website vindt u de beste gratis games die deze grote klassiekers van Garry's Mod versionan vinden. Geniet van Prop Hunt gratis online waarin je een kantoormeubilair om tegenstanders te verwarren te worden. U kunt ook het uitvoeren van uw eigen Death Run multiplayer of het aangaan van de strijd op het klassieke spel. De beste games Garry's Mod vindt ze hier!

Je kunt genieten van de Gmod-games van Trouble in Terrorist Town of de klassieke Prop Hunt

Go to TOP