gastvrouwen

Gastvrouwen Games
anderen Gastvrouwen Games
+ 110
nieuw
Meisjes GamesMeisjes Games
+ 20
nieuw
Pretparken GamesPretparken Games
+ 20
nieuw
Biljart GamesBiljart Games
+ 10
nieuw
Bars GamesBars Games
+ 30
nieuw
Baby GamesBaby Games
+ 30
nieuw
Disney mickey mouseDisney mickey mouse

Gastvrouwen Games

Gastvrouwen Games

In zowel de particuliere en commerciële vlucht cabinepersoneel is de steunpilaar voor reizigers, zijn zij verantwoordelijk voor de invoering passagiers in de stoelen en laat U alle veiligheidsnormen.

Zodra alle passagiers comfortabel zitten, de vlucht gekozen bestemming begint. Als een van hen iets nodig hebt kun je de stewardess, die zal blij zijn om te helpen roepen, kunnen ze gewoon iets te drinken of te eten krijg je, maar als er iets mis gaat zijn klaar om medische hulp te bieden aan de passagiers.

Worden vliegend personeel is niet makkelijk als je moet in staat zijn om meerdere talen te spreken, hebben sociale vaardigheden en vooral moet je van reizen en je over de hele wereld. Als u voldoet aan deze eisen kunt u nu trainen voor deze high-vliegende carrière waarin u kunt voldoen aan alle soorten mensen, kunt u zelfs om beroemdheden te ontmoeten en als je geluk hebt om te werken in zijn privé-jet.

Als je niet van vliegen je kunt ook een stewardess van congressen, waar u promocionarás producten voor diverse bedrijven op zoek naar publiciteit.Probeer te zoeken andere spellen