Gladiators

Gladiators Games
anderen Gladiators Games

Andere gratis spelletjes
Gladiators Games

Gladiators Games

Het leven van een gladiator was vol glorie terwijl die lijden, in het oude Rome deze kampioenen vochten in felle gevechten in circussen het aanbieden van een bloedige spektakel aan de massa. Deze Gladiatoren waren meestal slaven of krijgsgevangenen afkomstig uit alle delen van het rijk. Sommigen waren exotische krijgers die gespecialiseerd zijn in verschillende wapens en de bestrijding van kunst, niet alleen werden geduwd om te vechten om elkaar te bevechten, maar om dit te doen tot de dood.

Er waren ook scholen waar gladiatoren getraind slaven om echte strijders, in staat om meerdere vijanden tegelijk vechten en versla bijna elk wapen. Zet jezelf in de huid van een echte gladiator, het veroveren van de Romeinse arena's en het publiek, omdat zij degene die die leeft en wie sterft beslist. Maar niet alleen wij ons beperken tot melee, net als in de Romeinse arena is ruimte voor iedereen. Zelfs in het circus van Rome, kwamen ze bij dieren gevechten of strijd met auto's te vieren.

Het winnen van een van deze shows gaf de mogelijkheid om rijkdom te winnen van de gunst van het volk en op te geven uw status gladiator. De verliezer nog steeds een kans om te leven had en het was als het publiek besloten dat het deed, het was omdat hij dapper had gevochten en kon een geweldige vechter voor de volgende duels missen. Jouw missie in deze games zullen de overwinning te krijgen en maak kans op elk van deze dood wedstrijden. Heeft het besluit van je leven niet achter in de handen van een dorst dorstig publiek, de beste manier om jezelf bevrijden krijgt beat. Vecht als een gladiator en slaagt erin om elk van deze online games gladiatoren overwinnen.Probeer te zoeken andere spellen