Mini Golf It OnlineGolf GardensHole BallsAbstract GolfElite golfbaanGat 24Minigolf in de tuinVirtuele golfclubMinigolf met edelstenenJurassic MinigolfGolf NeonAdam en Eva GolfGolf ParkGolf RoyaleInfinity GolfGru 2 mijn favoriete schurk: MinigolfGolf Master 3DDora minigolfTurbo golfGolf driftingDumgolfWonderputtGolf go go goGeanimeerde golfGolf van zombiesGolf zombie survivalYeti golfSuper Mario minigolfGolf in hemel verbindt disneyMinigolf, 13e holeGolf: Het gooien van ballenSchot in golfMeisje spelen golfMini-golfMinigolf: CheetosWinnie de Poeh mini golfMinigolf op het eilandProfessionele mini-golfGeanimeerde golf 2Minigolf 99


Andere games van golf

Waar is mijn golf?Leuke golfbaanGolf avontuurFutGolf ExtremeGolf 2Zwangere prinsessen spelen golfCartoon: MinigolfZombies: GolfPhineas en Ferb minigolfFreddy vs. JasonGolf van zombies

Golf Games

Word een golfprofessional

Golf is een van de sporten waarbij de speler meer vaardigheid moet hebben, aangezien niet alleen fysieke kracht maar volledige controle over de bewegingen. Stuur deze kleine bal raakte de Green is echt ingewikkeld en vergt veel van de praktijk, in aanvulling op de controle van alle aspecten, waaronder de wind is inbegrepen.

Als je nog nooit hebt gespeeld golf, omdat het een vrij dure sport om toegang te krijgen omdat het een heel dure apparatuur, kunt u nu beginnen met het beoefenen gooien ballen te vangen praktijk. Zodra je genoeg praktijk kunt u beginnen met het deelnemen aan amateur-toernooien en klimmen posities en het verbeteren van uw handicap, hoe beter het is de meest prestigieuze toernooien u toegang.

Als je het naar het hogere niveau toernooien moet je jezelf te testen tegen de legendes van golf te zien of uw vaardigheden valt heel kort. Moet je klaar voor glorie, reclame contracten en boven wrijven schouders met mensen met veel invloed.

Maak je klaar om een ​​professionele golfer en minigolf te worden in deze indrukwekkende

Go to TOP