Voedsel voor gorilla'sBananamaníaDonkey Kong 64Banana Kong onlineBanaan KongChaos in de jungleKiba en Kumba: Ze lopen in de jungleGorilla Bang BangGorillaGorillart- odysseeMonkey IslandMonkey go happyDoraemon versus King KongGorilla ArkanoidKing Kong filmYeti golfDe SasquatchBigfoot tegen YetiGorilla schaatserMonkeys TowerDonkey Kong KartKong CityGorillart- king kongCoco strafTarzan en Cheetah gorillart-King KongDonkey kong motorfietsPet Care: Dirty MonkeyGorilla neemt wheelDonkey kong, wandelingen door de jungleTarzan, de uitvoering van cocoBatman vs GorillaKiba en Kumba aan de reddingCaring apenDonkey Kong: Verborgen sterrenBigfoot EncounterDonkey KongBatman vs gorilla en vaten

Gorilla's Games

Woedende gorilla's wachten op je

Primaten leven in de bossen van Centraal-Afrika en zijn de grootste van alle primaten. Met grote kracht en behendigheid, deze primaten zijn in staat om op volle snelheid met behulp van de vier poten of een boom te klimmen met behulp van een van haar benen.

Dat is zijn behendigheid kan komen met een boom in een kwestie van een ogenblik zonder ons te beseffen. Deze apen hebben geresulteerd in films als King Kong of the Planet of the Apes, in eerste instantie waren we een reusachtige gorilla die op het eiland van de schedel woonde.

Deze gorilla werd gevangen door een menselijke expeditie en naar de grote stad gebracht om het te laten zien, maar had niet de grote kracht van het dier ontsnapt en klom de iconische Empire State. In de Planet of the Apes deze planeet na het innemen van een experimenteel geneesmiddel bereikt door middel van een verbetering van hun hersenen capaciteiten, werden zij geconfronteerd met de mensen die waren gedood door een ziekte die van apen op de mens.

Andere beroemde gorilla's, dit keer de wereld van videogames, zijn Toki of Donkey Kong klassiekers spelen sinds het begin van de game consoles. Hier kunt u genieten van hen en andere gorilla's in de jungle. Giant gebouwen of wapens hanteren belangrijke missies gorilla klimmen. Dit alles en nog veel meer kunt genieten bij ons, in Fandejuegos!

Voed de gorilla's met bananen die de avonturen van deze dieren spelen, vergelijkbaar met apen

Go to TOP