Happy tree friends

Happy tree friends Games


Happy Tree Friends - kijken naar een zonsopgangHappy Tree Friends - chip van het blokHappy Tree Friends - water waden voor uHappy Tree Friends - zijn in een handomdraaiHappy Tree Friends - Idol momentenHappy Tree Friends - boo denk je dat je bentHappy Tree Friends - Spare MeHappy Tree Friends - Happy TrailsHappy Tree Friends - tong twister problemenHappy Tree Friends - Happy Trails 2

anderen Happy tree friends Games

Happy WheelsHappy GlassPewCatPieGuts and Glory onlineIT ESO GeheugenHappy Wheels DemoKorte levensduurLego Friends KartsGuts and Glory: PuzzleGuts Glory: PuzzleHappy Wheels films met auto'sDe laatste pogingLego FriendsPancho Friend 3Happy Room Ver. 2Guts and Glory: Stickman3d racing grootmoedersHanger 2 gamesTrials 2 Dynamite TumblePancho Friend 5Happy Room OnlineHappy Hop onlineHappy CatsEen wiel: Guts and GloryStunt MasterHappy blokkenPancho Friend 2Jelly FriendMonkey go happy

simmilar spellen

Auto's GamesPuzzels GamesPlay Store GamesYoutube GamesLego GamesVermogen GamesTerreur GamesHumor GamesMotorfietsen GamesHappy wheels GamesKatten GamesBlocks GamesCapriolen Games
Happy tree friends Games

Happy tree friends Games

Happy Tree Friends zijn video's van animaties is erg vriendelijk dieren die vervelende incidenten en gestoorde series als Itchy & Scratchy van de Simpsons lijden.

Om ons een beetje wegwijs te maken in de serie die we beschikbaar hebben de namen van de personages uit Happy Tree Friends maken. Ze bestaan ​​uit acht huisdieren genaamd Sniffles, schilferige, Bubbel, Knuffels, Nutty, Petunia, Russell en Pop. We zullen de personages beschrijven, zodat u ze gemakkelijker kunnen identificeren.

Sniffles beginnen, hij is een schattige olifant lichtblauw en de enige die met behulp van vision goggles, is één van de meest populaire personages, want het is de meest oorzaak kwaad aan hun vrienden.

Schilferige is een rode egel met spikes vol met witte roos en bijna altijd huilen grappen dat zijn vrienden veroorzaakt.

Bubbel is een eland of een hert met verschillende hoorns, één naar boven en één naar beneden. Het is lichtblauw en heeft een lage intelligentie, heeft een blik van psychopaat en ondanks het feit dat sympathiek is erg mis is met hun aanvallers.

Knuffels is een zeer mooie konijntje geel met hen. Het heeft een vaardigheid die we kunnen vinden waarom je bent verdrietig elke keer de neiging om naar beneden inschrijving oren en is blij als zijn oren worden verhoogd om bij te blijven.

Nutty is een schattige eekhoorn is gepassioneerd snoep en is onmiskenbaar om zijn groene kleur.

Petunia is een vrouwelijke vos indigo en is over koken en het milieu, maar kan erg gevaarlijk zijn als je woede is gewekt gepassioneerd.

Russell is een otter turquoise en draagt ​​altijd kleren als een grote piratenkapitein piraat hoed, rode shirt en witte strepen, heeft een haak in zijn linkerhand en schoenen benen stokken.

Pop is een bever bruine en meestal draag een hoed, een badjas en is altijd een pijp roken.

Nu dat u weet dat een beetje van de Happy Tree Friends, kunt u genieten van uw Grim Adventures of drama en terreur ze presenteren.

Humor Games

Racing Games

Friv Games
Meest gespeelde games

Fortnite onlineFortnite Battle MemoryKlassieke Tetris blokkenSubway SurfersSims 4Minecraft Hunger Games Ver. 2Happy Tree Friends - kijken naar een zonsopgangHappy Tree Friends - chip van het blokNick CupParkour GTA V stijlPhineas en Ferb op de achtbaanAfstammelingen 2: Slecht tegen één