Happy tree friends Games

Happy Tree Friends: Search for FoodHappy Tree Friends - Idol momentenHappy Tree Friends - zijn in een handomdraai
Happy Tree Friends - kijken naar een zonsopgangHappy Tree Friends - Happy Trails 2Happy Tree Friends - chip van het blokHappy Tree Friends - boo denk je dat je bentHappy Tree Friends - Happy TrailsHappy Tree Friends - Spare MeHappy Tree Friends - water waden voor uHappy Tree Friends - tong twister problemen

Andere games van Happy tree friends

Happy Tree Friends: Search for FoodGuts Glory: PuzzleHappy Tree Friends - Happy Trails 2Happy Tree Friends - boo denk je dat je bentHappy Tree Friends - water waden voor uHappy Tree Friends - Idol momentenHappy Tree Friends - kijken naar een zonsopgangHappy Tree Friends - chip van het blokHappy Tree Friends - tong twister problemenHappy Tree Friends - Happy TrailsHappy Tree Friends - zijn in een handomdraaiHappy Tree Friends - Spare Me


Happy tree friends Games

De bloedige animaties van Happy Tree Friends

Happy Tree Friends zijn video's van animaties is erg vriendelijk dieren die vervelende incidenten en gestoorde series als Itchy & Scratchy van de Simpsons lijden.

Om ons een beetje wegwijs te maken in de serie die we beschikbaar hebben de namen van de personages uit Happy Tree Friends maken. Ze bestaan ​​uit acht huisdieren genaamd Sniffles, schilferige, Bubbel, Knuffels, Nutty, Petunia, Russell en Pop. We zullen de personages beschrijven, zodat u ze gemakkelijker kunnen identificeren.

Sniffles beginnen, hij is een schattige olifant lichtblauw en de enige die met behulp van vision goggles, is één van de meest populaire personages, want het is de meest oorzaak kwaad aan hun vrienden.

Schilferige is een rode egel met spikes vol met witte roos en bijna altijd huilen grappen dat zijn vrienden veroorzaakt.

Bubbel is een eland of een hert met verschillende hoorns, één naar boven en één naar beneden. Het is lichtblauw en heeft een lage intelligentie, heeft een blik van psychopaat en ondanks het feit dat sympathiek is erg mis is met hun aanvallers.

Knuffels is een zeer mooie konijntje geel met hen. Het heeft een vaardigheid die we kunnen vinden waarom je bent verdrietig elke keer de neiging om naar beneden inschrijving oren en is blij als zijn oren worden verhoogd om bij te blijven.

Nutty is een schattige eekhoorn is gepassioneerd snoep en is onmiskenbaar om zijn groene kleur.

Petunia is een vrouwelijke vos indigo en is over koken en het milieu, maar kan erg gevaarlijk zijn als je woede is gewekt gepassioneerd.

Russell is een otter turquoise en draagt ​​altijd kleren als een grote piratenkapitein piraat hoed, rode shirt en witte strepen, heeft een haak in zijn linkerhand en schoenen benen stokken.

Pop is een bever bruine en meestal draag een hoed, een badjas en is altijd een pijp roken.

Nu dat u weet dat een beetje van de Happy Tree Friends, kunt u genieten van uw Grim Adventures of drama en terreur ze presenteren.

DierenThe simpsonsHumorAnimatiesKattenBloedigPetCapriolenDieren Games

Voor liefhebbers van de dierenwereld

Birdy DropSafari: Voed de dierenKleine zeemeermin dierenwinkelMijn Dolphin Show 6Spring met JustinSuper Monkey LegendPrinses Elsa en haar draakStrange SnakeHuisdier ModRunner fruit springenDe laatste PandaOp zoek naar de Eenhoorn

The simpsons Games

Veel plezier met de gekste tv-familie

Simpson Minecraft: PuzzleBart simpsons: Fandejuegos puzzelsRaad eens wie? The SimpsonsBart vs Space MutantsSimpsons: Verborgen lettersHomer lyricsLisa Simpson aankleden onlineBart Simpson motorfiets quadsGrappige zinnen van simpsonThe Simpsons: BoogschietenBart Simpson in de BMX-competitieBart Simpson ontsnapping van het eiland

simmilar spellen

Humor GamesAnimaties GamesKatten GamesBloedig GamesPet GamesCapriolen GamesTrends, games nu

Mis de beste en nieuwste trends niet om verder te spelen
Afstammelingen 2: Slecht tegen éénKleed de afstammelingen aanPower Ranger vs Ninja TurtlesMahjong van de simpsonsHet creëren van disney prinsessenAls bedriegen op een test: 101 spel HighschoolHighschool 101 zonder kopiëren-testClarence strijden meer FantabulísticaKleden Goku, dragon ballGeometri Dash 2 onlineIjzer klopper Gelukkige koppels: Hola Soy DuitsGeometry Dash LiteCanyonsYo-Kai WatchDetectivesBullsMadagascarHenry DangerDominoDoodiemanPAW PatrolOndervragenTarzanKranen