Hoeveel weet jij over Harry PotterWie is wie? Harry PotterHarry Potter KogamaHarry Potter: vind de parenBella op HogwartsEllie Halloween: Trick or TreatKleed Harry Potter aanMake-up Harry PotterHarry Potter in het kasteelHermione zoenen Harry PotterHarry Potter en de Orde van de FeniksEllie Reis naar ZweinsteinDisney prinsessen op ZweinsteinHarry potter: Lego doolhovenWereld HeroesPas uw oude auto met HarryHarry Styles jurk

Harry potter Games

Hogwarts opent zijn deuren voor nieuwe goochelaars

Magie komt naar onze website met deze Harry Potter-games, speelt in de succesvolle literaire sage gecreëerd door de schrijver JK Rowling. Het succes van de verkoop van zijn boeken verspreidde zich over de hele wereld en de zeven titels van zijn werken kwamen op het grote scherm in zijn filmversie. Zowel boeken als films slaagden erin om een groot aantal fans te bereiken die bekend staan als Potterhead en nog steeds veel geven om over te praten met de première van nieuwe films in het magische universum van Rowling, Fantastic Animals en Where to find them.

Als je deze goochelaar die geschiedenis zou maken in de magische wereld nog steeds niet kent, mis dan deze regels niet en ik ben er zeker van dat je snel zult worden meegesleept door alle magie en fantasie die deze literaire en cinematografische saga herbergt. Harry Potter, is een weesjongen die sinds hij een baby was bij zijn ooms woonde vanwege de plotselinge dood van zijn ouders. Hij werd altijd geleid om te geloven dat zijn ouders stierven bij een auto-ongeluk waarvan hij ongedeerd was ontsnapt, behalve een klein litteken op zijn voorhoofd in de vorm van een bliksemschicht. Toen hij elf jaar oud was, begon hij de waarheid over zijn leven te leren kennen, omdat het op de leeftijd is dat jonge goochelaars hun acceptatiebrief ontvangen op de Hogwarts School of Magic and Wizardry.

Harry ontdekt niet alleen dat hij een goochelaar is, ook dat zijn ouders stierven vanwege een kwaadaardige tovenaar genaamd Heer Voldemort en dat hij ook probeerde hem die noodlottige nacht te doden, maar op onverklaarbare wijze snapte hij het niet en vanaf dan zou Harry worden bekend in de magische gemeenschap als het kind dat het overleefde. Toen ze op Hogwarts aankwamen, werden de studenten verdeeld door een huis, bestaande uit vier om te weten: Huffelpuf, Ravenklauw, Zwadderich en Griffoendor. Hoewel de selectiemuts twijfels had, belandde Harry in het huis van Griffoendor, dezelfde als waartoe zijn ouders hadden behoord. Al snel zou hij bevriend raken met een jongen genaamd Ron Weasley en een meisje dat afkomstig was uit een Dreuzel familie (niet-magische mensen) genaamd Hermione Granger. Samen met hen leven hun meest ongelooflijke avonturen en is dat Harry Potter moest vechten tegen de terugkeer van Lord Voldemort en zijn Dooddoeners, zoals zij zichzelf zijn volgelingen noemden.

Alle plot en mysteries die deze saga herbergen, je zult het alleen moeten weten en we nodigen je uit om het te doen, hetzij met de films of de boeken, die de titel hebben: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Goblet Vuur, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en het Mysterie van de Prins, en tot slot Harry Potter en de Relieken van de Dood.

Ondertussen kun je je avontuur beginnen in de magische wereld met deze leuke Harry Potter-games, waarin je de meest elementaire spreuken moet leren om als magiër in je carrière te klimmen. Ga naar Hogwarts school, ontdek welke van de huizen ideaal is voor jou en vecht tegen de duistere magiër Lord Voldemort.

Dompel jezelf onder in de meest prestigieuze school van magiërs van Hogwarts om vooruitgang te boeken in de magische avonturen

Go to TOP