Helicopter StrikeSla de nucleaire bommen neerHelikopter parkerenRocketcopter lessen in de natuurkundeMinecraft ShootersLuchtverkeersleidingToy Car SimulatorGevaarlijke reddingSuper Wings: Travel the WorldGTA: Miami Crime SimulatorVliegtuigcrashCrime in the city 2: 3DCrime City 3DHelicraneSpongebob en zijn helikopterHelicopter Rescue 2Bear HelicopterHelicopter War Ver. 2Helikopters vs konvooiCandy copterHelicopter oorlog in de woestijnGevechtshelikopterCreëren landingsbaanLegerhelikopterAlpha ForceVerdedig het eilandHelikopteraanvalOverkill Apache 2Brandweerman helikopterChopper chaseHelicopter rescueSuper Mario helikopterCrazy strijdWoestijn oorlogOrkaan IreneHet stelen van de bruidVliegtuigen: Parasiet oefeningGeen parachutesprongHelikopter redding in de stadRescue 2, helikoptersOverleef de spinnenLego redden van de Ghost TrainInvention SuspensionParkeren: VliegtuigenVerwoede vliegtuigenBen 10 apache overkillRambo Mijnheer de VoorzitterDropship commandantGlobal RescueGevechtsvliegtuigenAanval op IrakCall of Duty: Modern Warfare flashGta Banditen

Helikopters Games

Piloot de oorlogshelikopters

Bij mensen die verschillende methoden gebrek aan vleugels hebben ontwikkeld, is de helicopter. Een apparaat dat dankzij een propeller aan de bovenkant en één aan de staart, je verblijf in de lucht in een vaste positie of de richting willen de piloot.

Deze voertuigen worden gebruikt in een verscheidenheid van taken, van commerciële vluchten, waar het uitzicht, zelfs zijn adembenemend in het bestrijden van een verre oorlog. Als u wilt opwinding kunt u nu een gevechtspiloot, waar je aan de soldaten die op aarde zijn om te gaan door een vijandige stad te helpen.

Maar het is niet eenvoudig omdat elk dak of balkon een vijand kan verbergen, dus het moet voorzichtig zijn om een ​​RPG te voorkomen op elk moment gooi je de vijand. Daarnaast zal uw werk ook bestaan ​​uit het brengen van de soldaten te overvallen of verzamelen punten in de shootout op het punt van de winning tot haar missie in vijandelijk gebied te beëindigen.

Pilothelikopters klaar voor oorlog en geladen met de beste munitie

Go to TOP