Hallo Kitty MahjongHello KittyHello kitty fietsKruissteek hello kittyHello Kitty: RasKleurplaat de hello kettyHello kitty artsenbezoekHet afstemmen van de Hello Kitty-autoHello kitty met bijenHello kitty: CannonDe kleding van de fietser hello kitty


Andere games van hello kitty

Leuke KittyJump Kitty JumpKitty ChaseKleed Kitty aan voor haar bruiloftKitty en Tom' s bruiloftKitty: Love StoryKappers hello kittyStricke Force Kitty League

Hello kitty Games

De schattige kat Hello Kitty

Hello Kitty is een fictief personage geboren uit de hand van een Japanse ontwerper. Het is een schattige kleine kat met als belangrijkste kenmerk is de lus die neemt in zijn linker oor en mond ontbreekt. Hij werd geboren aan haar gezicht imprimieran in een tas, maar het succes kwam achter een breed scala aan producten en accessoires met haar als protagonist. Zo werd geboren als een product dat op de televisie heeft gebracht, met vele series die een protagonist hebben, en videospelletjes. Hello Kitty en haar vrienden ontmoetten we zijn familie: zijn ouders George en Mary, en haar tweelingzus Mimmy, die vrijwel identiek zijn, met uitzondering van de kleding die varieert in kleur zijn en stropdas dragen van het in het andere oor.

Voor zover we weten, Kitty is een gelukkig, vrolijk en vriendelijk meisje die de keuken was goed gezien, en dat is de reden waarom in veel games kunnen helpen om heerlijke gerechten, met inbegrip van zijn favoriet zijn de taarten en nu is ook een geweldige dol op cupcakes. In onze games vindt u diverse facetten van Hello Kitty, van de zoetste vinden om anderen die nooit associëren met zijn imago.

We hebben een hoop spellen met onze favoriete kitten verzameld. Games waar je om te schilderen Hello Kitty om een ​​nieuwe look aan uw imago te geven. Om dit te doen kunt ook naar de salon doen wanneer een nieuwe look aan Kitty en mooier dan ooit. Voer de keuken met Hello Kitty en maak cupcakes en vele andere gerechten met haar naar een professionele keuken te worden. Kitty skaten, fietsen of fietser zijn andere facetten dat u de kleine kitten kan horen. Aankleden, make-up, schilderen of een verandering in uw interieur (huis makeover) en vele andere activiteiten zijn te wachten met Hello Kitty!

De grappige kat Hello Kitty komt om meerdere avonturen zowel te voet af te leggen

Go to TOP