Rennende hondenHondensimulatorDog Racing SimulatorRobot Dog SimulatorJumper DogPuppy duiken op de bodem van de zeePet SpaHondenduikenMijnhondMy Dog Pat: PuzzlePat de hond: GeheugenBarbie Red de puppyBaad de kleine puppyBeroemde huisdierenPat de hond: TetrisBoutgeheugenBathe CatsHuisdier ModEen magisch Doki-avontuurMaak Pets and MojipetsHuisdieren verf onlineMagische huisdierenBaby Hazel kookt graagBereid grappige cupcake van puppy voorVictoria vult haar nieuwe puppy met liefdeRaak mijn hotdog niet aanRed de hondBouw een huis voor het huisdierVerbeter de rotzooi die het schattige hondje achterlietPatrouille pups helpenKung Fu patrouille CubsTalking Ben: Pet TimePompoen zoekenDierenliefhebber dierenartsGrappige tagsBlije verzorging van huisdierenJagen in het regenwoudVoer Mypetdog-nummers inRed de leuke huisdierenVerzorging van huisdierenVoer mijn huisdier nummerWanda zorgt voor de zwerfhondHonden schepperDieren paarZorg honden: YorkshireHond het verzorgenMaak je blauwe mascotteCreëren ideale hond huizenZorgzame puppies hondenSchattige puppy zorgZorg voor achtergelaten hondenHondenracesDe chef-kok puppyMijn hond intelegenteBeethovenLopen de hondenBad DogFetch fidoBloedhond trainingZorg voor uw puppyHong Kong PhooeyParanormale: Super hondHameren puppiesKlik hier om eten te krijgenZwemmen hondDora the Explorer, puppy trainingFlyballWinderige spelSuper doggyDe avontuurlijke vosRockeras huisdierenKatie puppy dressupScooby Doo en voedsel machineSpring met honden en kattenVind uw hondHonden lopenWolf MotorrijderHonden en kattenFight mutant honden en kattenVideoversnelling voor honden


Andere games van honden

Zorg voor honden en kattenLittlest Pet Shop ndsScooby Doo spook ontsnaptPuppies liefde te kledenZorg voor kattenPraten Tom cat 3Wassen hondenVioletta cares puppiesHobo MillionairePacman: HondenBolt puzzelScooby Doo: FietsenPet haar en beautyBolt het verschil spottenSheep JumperSalon voor hondenDierenwinkel 2Paw Patrol Bounce


Honden Games

De meest trouwe vriend van de mens

Beste vriend van de mens is zeker de hond, het is echt een trouwe en altijd met veel liefde te geven aan de eigenaar of eigenaren van dieren. Deze grappige dieren zijn erg intelligent en in staat zijn om een ​​veel trucs of acties te leren, zodat zij in staat zijn om te leren dat ze moeten hun behoefte in de straat.

Zelfs als je hen te leren slippers of krant in de ochtend ze brengen je gelukkig te brengen, ze zijn ook de beste verdediging tegen inbrekers als ze hun dierbaren te beschermen te allen tijde dankzij de geweldig geluid en geur. Ze zijn ook mooi en er zijn een heleboel races van verschillende grootte, sommige zijn groot als Duitse herders en anderen zijn kleiner als Westy.

Sommige beroepen gebruiken deze dappere dieren voor verschillende taken, de politie ze gebruiken om drugs en andere stoffen te vinden. Terwijl de brandweer ze gebruiken om verloren in de natuurlijke ongelukken te lokaliseren zoals aardbevingen, die begraven liggen onder het puin mensen. Het is tijd om te beginnen met genieten van onze games in de hoofdrol met deze kleine puppies.

Kunt u veel plezier met actie games die plaatsvinden hondengevechten vs katten hebben, hoewel sommige van deze honden niet normaal zal zijn, maar nog steeds zijn aangemaakt mutant honden. stillere games zijn zorgzaam, zwemmen, kammen en geven al onze harige huisdier grillen. Pick-up een straat hond en geef hem een ​​betere vol comfort om te beginnen om het leven het leven te genieten. Veel activiteiten kunnen met deze dieren gratis en online op onze website worden uitgevoerd. Je kan niet missen de beste games van de honden die er bestaan ​​op het netwerk hier in Fandejuegos!

Doe mee met onze virtuele puppy's naar de dierenarts, zwem en speel de hele dag met ze

Go to TOP