Indiana Jones

Indiana Jones Games
anderen Indiana Jones Games

Andere gratis spelletjes
Indiana Jones Games

Indiana Jones Games

Een archeoloog en avonturier in de jaren 1940 geconfronteerd met een aantal gevaren bij het zoeken naar archeologische voorwerpen van grote waarde. Deze gevaren omvatten zowel bandieten, Nazi soldaten, valstrikken en vloeken.

Indy opgegroeid reizen met zijn ouders in Europa, waar hij leerde meer dan 27 talen en is betrokken geweest bij gedwongen om deel te nemen door zelf Pancho Villa Mexicaanse revolutie. Daarna reisde hij naar Noord-Afrika met zijn vriend Remi aan het Belgische leger in de Eerste Wereldoorlog mee, dankzij de talenten van Indiana Jones voor talen en kaarten werd gepromoveerd tot luitenant. Zijn eenheid werd geconfronteerd tegen de Duitsers op verschillende gelegenheden.

Dit zijn enkele van de avonturen van Indiana, als de erfenis dag van vandaag voortduurt. In meer moderne verhalen van deze archeoloog zijn zoon vervolgt zijn stappen met zijn vader, zoals we zagen in het koninkrijk van de kristallen schedel. Help deze onverschrokken avonturier naar overblijfselen uit het verleden van de gevaarlijkste plekken op aarde te redden.Probeer te zoeken andere spellen