Gratis Inside Out Games


Scènes Hidden Inside Out
Scènes Hidden Inside Out
De laatste grote succes van Disney, ...
Inside Out: Het Verdriet Iphone
Inside Out: Het Verdriet Iphone
De huilerig film Inside Out hoofdpersoon komt in dit nieuwe ...
Inside Out: Gebieden Gedachten
Inside Out: Gebieden Gedachten
Degenen die hebben gezien Inside ...
Dressing Inside Out
Dressing Inside Out
Vandaag bieden wij u drie van de personages ...
Inside Out: Ramp House Afkeer
Inside Out: Ramp House Afkeer
Een van de protagonisten Inside Out is Asco / Afkeer ...
Koken met Inside Out
Koken met Inside Out
Riley's gevoelens Inside Out film, ...
Riley make Inside Out
Riley make Inside Out
Make-up het meisje Riley Inside ...

Inside Out Games

Inside Out Games

Een van de recente successen van Disney Pixar film is de Inside Out geweest, ook wel bekend als Intense-Mind in de Latijns-Amerikaanse versie en de tegenslag in het Spaans. Hij kreeg een positieve beoordeling meerdere nominaties en prijzen, waaronder de Golden Globe voor beste animatiefilm. Een succes van de film komt op onze site en is gemaakt van deze categorie om alle games waar de Intense-Mind thema te dekken.

De film is een kleine oproep Riley op wiens hoofd is het thuis van vijf van hun gevoelens: vreugde, verdriet, angst, walging en Furia (de laatste drie zijn geroepen angst, walging en woede in de Spaanse versie). Deze emoties worden afgeschilderd als personages die waken over de herinneringen van de hoofdpersoon, die in gebieden zijn opgeslagen met kleuren die elke emotie identificeert. Joy verantwoordelijk voor het leiden van deze groep gevoelens om geluk in Riley te houden zal zijn, maar alles verandert wanneer de ouders van de hoofdpersoon te verplaatsen naar een andere stad en de problemen beginnen. Op zijn eerste dag van de klasse Sadness zorgt ervoor dat het kind te huilen in de voorkant van iedereen en maken een zeer belangrijke trieste geheugen, dat Joy wil je de batterij uithoeken van essentiële herinneringen te voorkomen. Er begint een avontuur waarin deze twee gevoelens de taak van de innerlijke wereld van Riley besparing zal worden geconfronteerd begint uiteen te vallen als gevolg van hun gevoelens.

Als u nog niet gezien kun je niet missen deze geweldige film liefde zowel kinderen als ouders en heeft een zeer mooi bericht binnen. Of je hebt gezien, maar je kunt beginnen met genieten van alle games die gaan tot stand brengen van deze fantastische animatiefilm. U kunt nieuwe avonturen met personages beleven van Inside Out voor het plezier dat de film nooit eindigt brengt. U moet zich bewust zijn van deze nieuwe sectie waarin je al verschillende spelletjes kunnen vinden en zal blijven worden bijgewerkt voor uw plezier.
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games