jumping

Jumping Games


Brave Boy 2
Brave Boy 2


anderen Jumping GamesNaruto: super sprongen
Naruto: super sprongen
SpongeBob wip
SpongeBob wip
Help me vliegen
Help me vliegen
Olympische Spelen 2012
100%
Minion
Minion
Hot rod
Hot rod
Bmx extreme
Bmx extreme
Ferrari
Ferrari
Parachute 2
Parachute 2
Crossmotoren
Crossmotoren
BMX-fietsen
BMX-fietsen
Unity 3D
Parkour go 3D
Een gewone dag
Een gewone dag
Super gemaskerde
Super gemaskerde
100 meter
100 meter
Flap Jack in de sneeuw
Flap Jack in de sneeuw
Pro motorcross
Pro motorcross
SpongeBob in de wolken
100%+ 170
nieuw
gratis Mario bros GamesMario bros GamesMario bros Games
+ 80
nieuw
gratis Goku GamesGoku GamesGoku Games
+ 80
nieuw
gratis Vermogen GamesVermogen GamesVermogen Games
+ 80
nieuw
gratis Pokémon GamesPokémon GamesPokémon Games
+ 30
nieuw
gratis Youtube GamesYoutube GamesYoutube Games
+ 70
nieuw
gratis Platform GamesPlatform GamesPlatform Games

Jumping Games

Jumping Games

In veel sport en spel voor kinderen één van de meest terugkerende activiteiten is om te springen. Dat is de reden waarom, in een hoop spellen vinden we dat de bottom line is om een ​​goede sprong te maken, hetzij met behulp van je eigen lichaam of een soort van voertuig. In de Olympische Spelen zijn vele sporten sprong als hoogspringen, polsstokhoogspringen en verspringen. Zij moeten een vrij korte afstand rennen en spring dan naar het doel overschrijden of grotere afstand te bereiken. Op onze website vindt u wedstrijden van dit type waar je moet op zoek gaan naar je best sprong naar de rest van rivalen op te leggen te vinden.

Een andere vorm van een spel waarbij het springen zijn die gebaseerd op de klassieke spellen uit de kindertijd. Dit is het geval van springtouw, ook wel bekend als springtouw, springen of overslaan elastische rubber. Ze zijn heel eenvoudig spel, maar zeer vermakelijk tijd waarin je aan een touw te springen voordat ze je raken op je voeten, maar je hebt verloren.

Maar er zijn veel soorten games die springen te betrekken en dat is de reden waarom we deze categorie, waar de spellen voldoen aan zeer verschillende, maar met dit gemeenschappelijk kenmerk hebben gedaan. We hebben spelletjes om te springen en schieten, skydive, springen van gebouwen, springen treinen en alle obstakels te overwinnen of zo gek games die bestaan ​​uit springen in de leegte zonder te weten dat u naar beneden. Als je een jongen / een zeer springerig, moet je deze grote hoeveelheid spellen hebben we voor u proberen!


reacties Games