jumping

Jumping Games
anderen Jumping Games+ 60
nieuw
gratis Friv GamesFriv GamesFriv Games
+ 170
nieuw
gratis Mario bros GamesMario bros GamesMario bros Games
+ 120
nieuw
gratis Auto's GamesAuto's GamesAuto's Games
+ 60
nieuw
gratis Goku GamesGoku GamesGoku Games
+ 80
nieuw
gratis Minecraft GamesMinecraft GamesMinecraft Games
+ 80
nieuw
gratis Pokémon GamesPokémon GamesPokémon Games

Jumping Games

Jumping Games

In veel sport en spel voor kinderen één van de meest terugkerende activiteiten is om te springen. Dat is de reden waarom, in een hoop spellen vinden we dat de bottom line is om een ​​goede sprong te maken, hetzij met behulp van je eigen lichaam of een soort van voertuig. In de Olympische Spelen zijn vele sporten sprong als hoogspringen, polsstokhoogspringen en verspringen. Zij moeten een vrij korte afstand rennen en spring dan naar het doel overschrijden of grotere afstand te bereiken. Op onze website vindt u wedstrijden van dit type waar je moet op zoek gaan naar je best sprong naar de rest van rivalen op te leggen te vinden.

Een andere vorm van een spel waarbij het springen zijn die gebaseerd op de klassieke spellen uit de kindertijd. Dit is het geval van springtouw, ook wel bekend als springtouw, springen of overslaan elastische rubber. Ze zijn heel eenvoudig spel, maar zeer vermakelijk tijd waarin je aan een touw te springen voordat ze je raken op je voeten, maar je hebt verloren.

Maar er zijn veel soorten games die springen te betrekken en dat is de reden waarom we deze categorie, waar de spellen voldoen aan zeer verschillende, maar met dit gemeenschappelijk kenmerk hebben gedaan. We hebben spelletjes om te springen en schieten, skydive, springen van gebouwen, springen treinen en alle obstakels te overwinnen of zo gek games die bestaan ​​uit springen in de leegte zonder te weten dat u naar beneden. Als je een jongen / een zeer springerig, moet je deze grote hoeveelheid spellen hebben we voor u proberen!