jungles

Jungles Games
anderen Jungles Games
Unity 3D
Farming Simulator
100%Jungles Games

Jungles Games

Jungles zijn zeer gevaarlijk, een plaats voorzichtig als het dodelijkste dieren en insecten op de planeet te zijn. Als u één van deze plaatsen te missen, overleven moet het moeilijkste wat je ooit hebt geconfronteerd zijn.

Het ergste vijand die je kunt vinden zijn de giftige insecten, kan niet kamperen op de begane grond, omdat deze lopen gemak en één hap fataal kan zijn. Ook in gedachten houden slangen zijn een van de meest dodelijke en stil dieren die gevonden kunnen worden in deze plaatsen. Sommigen van hen zijn echt giftig, kan je lichaam verlamde met één hap in een paar seconden om je eet dan.

Hoewel misschien wel het grootste gevaar zijn de Panthers, deze katachtige sluwe bewoont gebieden van grotere moeilijkheid van de toegang. Dankzij de flexibiliteit en uitzicht, het is een perfecte avond jager kan elk prooi met een verrassingsaanval te doden. Demonstreer uw vermogen om te overleven in deze vijandige omgeving waar je afhankelijk van jezelf.

Begeleiden de bekende personages van de geanimeerde serie en films als Tarzan, Dora the Explorer, Go Diego Go! en vele anderen. Gebruik de lianen en platforms om van de ene plaats naar de andere en de objecten die zal nuttig zijn te bereiken en die u in staat om elk level te voltooien. Andere personages in de wereld van videogames ook durven om te duiken in een eiland avontuur zoals Mario Bros en Donkey Kong. Loopt door de jungle op wielen of te voet spannende races, versier je eigen jungle en nog veel meer. Reis door de jungles en bossen meest bekende in de wereld in deze leuke games die ook vrij zijn. Word een hele avonturier en verken elke hoek van de jungle!