Bouw kastelen naar de hemelBattle for the KingdomCastle DefenseKasteel spelDie Ritter Von NovelmoreArcher Master 3D: Defending the CastleRun Ufo: Castle TowerBevrijd je kasteelCastle SiegeSuper Mario Bros HTML5King manierSentry GuardianVerdedig KerstcadeausProblemen in het kasteel van de clownsBaby Hazel: kattenkwaad op het strandDuels koningen - Duels of kingsVecht onlineKleed deze prachtige magische fee aanCastelRen sneller dan de draakVersier het huis van deze kleine zusjes KerstmisAvonturen van een kleine katKasteel lichtElsa-galadansKasteelverdediging: 2DPrincess Elsa: Erica' s BirthdayRomantisch uitje van de prinsessenSieger gebouwd om smashKoning woedendBarsten kastelenGebouwen kastelenKoning van de HeuvelSuper Castle QuestMario heldHanden van de oorlog 3Kastelen wormenDe meest verwoestende kanonVerdedig je KasteelKruisbogenLucky Tower 2Moordenaars hebzuchtBraveheartPuzzel van Dora de ontdekkingsreiziger in het kasteelVikings vs ogresKatapulten: Castle Clout 3King of the Island 2De Prinses en de DraakMagische hamerSpongeBob: KnightsCreëren disney kasteelCanyonBarbie prinses jurkEsqueletorCastle WarsSinjid battle arenaMiddeleeuwenHet einde van PrinceTe verdedigen tegen de torenSteel jackDe kerker vergetenFlash LudoGestapelde blokkenAvatarDora the Explorer PrincessVerdedig je kasteel ogresDemonische verdediging 3Uitroeiing van skelettenRidders en kerkersHelse katapult 3dEmpire 4Empire of the GalaldurBoogschutters baronnenRobin Hood, vogelvrij verklaardEl Salvador warriorAanval van de dodenBaden zoon des koningsDe opkomst van een koningArkanoid: Ridders en ogresEpische oorlogSpongeBob: Zandkastelen


Andere games van kastelen

Champions of Chaos 2Wereld van kerkersKingdom keeperOgres en mensenKasteelhotelStar DominionPompen voor de herenBug oorlog 2Gilberd de KinightAvonturen van riddersTowerburgDe bewaker van het kasteel, sluipschutterCrush het kasteelKatapulten en VikingenClash of Clans flashBescherm het kasteelSieger 2Verdedigt het koninklijk kasteel


Kastelen Games

Verdedig het huis van koningen

Gelegen in de Middeleeuwen feodale heren gemaakt van hun macht verborgen in hun kastelen, een aantal van hen waren echt verschrikkelijk en erg meelevend met andere mensen. U vindt er een strijd geharde soldaten onder bevel van een van deze feodale heren geworden, in een aantal van je missies zal moeten rivalen kastelen aan te vallen.

U vindt er een heel leger met belegeringswapens waar jezelf, imiteert de beste ridders, rijden ze naar de vijandelijke vesting te vallen hebben. U moet belegeringswapens verstandig te gebruiken, want als je projectielen waar de oprukkende troepen van uw overlijden zal toeslaan en het beleg zal niet slagen schieten.

Zodra de buitenste verdedigingen Venture binnen te overwinnen en vechten tegen de vijand ridders persoon verdediging van zijn meester. Versla ze met een ongelooflijke moves en combo's waardoor ze het stof bijten onder je zwaard totdat zijn heer en voorbereid op een laatste aanval van legende.

U kunt een krachtige Viking en aanranding van de bolwerken van de Europese heren op zoek naar rijkdom om uw land te nemen ook geworden. Een wereld waarin de protagonisten en kastelen zijn uw ultieme doel, ofwel om te verdedigen of te vernietigen. Kinderen en volwassenen kunnen genieten van deze gratis war games kastelen tot de tronen van hun koningen te verdedigen. Een melding wanneer middeleeuwse avontuur!

Veel plezier met de beste online kasteelgames en verover de gebieden met de kracht van je leger

Go to TOP