katapulten

Katapulten Games


Boze robots
Boze robots
Opa lancering
Opa lancering
Kerstman gooit
Kerstman gooit
Crazy pigüinos
Crazy pigüinos
Katapult
Katapult
Sieger 2
Sieger 2
Mario katapult
Mario katapult
Gooit citroenen
Gooit citroenen
Angry alien
Angry alien


anderen Katapulten GamesAvatar Fortress 2
Avatar Fortress 2
Gary boos
Gary boos
Boos vogel ruimte
Boos vogel ruimte
Avatar fort gevecht
Avatar fort gevecht


Andere gratis spelletjesMarvel gevechten
72%
Frozen Kleurplaten
83%
John Cena en alfabetten
100%
Voetbal kaarten
100%

Katapulten Games

Katapulten Games

Om de belegering! Je vijanden hebben zich verschanst in hun kracht en dodelijke aanval wachten op u! Bent u klaar voor de strijd? Omdat ze proberen om zich te verdedigen en we vechten, om zo te veranderen met hen moet dit katapult gebruiken om je vijanden te belegeren, maakt gebruik van een van de meest verwoestende en meest brute van de oudheid tot finish slopen van de kastelen van de tegenstanders wapens.

Deze militaire instrument gebruikt als een dodelijk wapen beleg was in staat om grote objecten te gooien op grote afstand, op dezelfde manier als een projectiel. De belangrijkste functie van deze belegering wapen is om neer te schieten vijandelijke muren, zodat u de vestingwerken en vijand kastelen kunnen bestormen en de macht te veroveren. Wees meedogenloos met hen en met veel emplealas tegen uw vijanden net als de Grieken, de makers van deze dodelijke wapen en in de verschillende oorlogen en gewapende conflicten, die worden gebruikt in de strijd tot het einde van de Middeleeuwen. Na verloop van tijd zijn verschillende soorten en heffingen ontstaan.

Geniet van de vele games die we hebben met middeleeuwse katapulten gratis en eindigt het vernietigen van de kasteelmuren. Speel de beste 3D-versies om te genieten van een betere gaming graphics. Wacht niet langer wachten om deze strijd te winnen, dragen!
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games