Catapultz IOKatapulten oorlog in EgypteDuels koningen - Duels of kingsAngry Birds Mexicans VS TrumpBoze robotsKatapulten: Castle Clout 3Met Sint-JuttemisSchieten van pinguïnsKerstman gooitDemonische verdediging 3Helse katapult 3dCrush het kasteelSieger 2Katapulten en VikingenVerbrijzelde kastelenMario katapultGooi een zombie naar MarsAvatar Fortress 2Katapult stierenBerzerk Ball 2Phineas en Ferb, perry platypultZombies invasieKoning van de HeuvelAngry Birds Cannon 3Gary boosAngry Birds Space: KerstmisGarfield slapenBoos vogel ruimteThe Avengers: Super DestructionAvatar fort gevechtGoden en demonen

Katapulten Games

Gooi stenen met katapulten

Om de belegering! Je vijanden hebben zich verschanst in hun kracht en dodelijke aanval wachten op u! Bent u klaar voor de strijd? Omdat ze proberen om zich te verdedigen en we vechten, om zo te veranderen met hen moet dit katapult gebruiken om je vijanden te belegeren, maakt gebruik van een van de meest verwoestende en meest brute van de oudheid tot finish slopen van de kastelen van de tegenstanders wapens.

Deze militaire instrument gebruikt als een dodelijk wapen beleg was in staat om grote objecten te gooien op grote afstand, op dezelfde manier als een projectiel. De belangrijkste functie van deze belegering wapen is om neer te schieten vijandelijke muren, zodat u de vestingwerken en vijand kastelen kunnen bestormen en de macht te veroveren. Wees meedogenloos met hen en met veel emplealas tegen uw vijanden net als de Grieken, de makers van deze dodelijke wapen en in de verschillende oorlogen en gewapende conflicten, die worden gebruikt in de strijd tot het einde van de Middeleeuwen. Na verloop van tijd zijn verschillende soorten en heffingen ontstaan.

Geniet van de vele games die we hebben met middeleeuwse katapulten gratis en eindigt het vernietigen van de kasteelmuren. Speel de beste 3D-versies om te genieten van een betere gaming graphics. Wacht niet langer wachten om deze strijd te winnen, dragen!

Deze middeleeuwse katapulten zijn erg sterk en je moet gaan vernietigen de kastelen van het tegenovergestelde koninkrijk

Go to TOP