Leuke KittyCat Simulator Craft 3DLiefdesverhaal van kattenDe meest bekende Internet catTrain de katHappy CatsDe avonturen van de witte katAngela gaat naar de supermarktAngry Cat ShotFlappy CatCats to the RaceBathe CatsLancering van furieuze kattenJump Kitty JumpFindcat.ioKattengevechtKat rent voor snoepjesVoer de hongerige katEindeloze Cat JumpAvonturen van een kleine katKitty: Love StoryLeuke machineVerloren kittenZiekenhuis CatsPet SpaTalking Tom met KerstmisMijn zak huisdierMy Talking Tom and Angela: PuzzlesTom en Jerry: Chasing ChihuahuaAdam en Eva: Zombie CatsVliegende katten voor 2 spelersHappy Hop 2Dierenartsen: Cats HospitalKitty ChaseCrashy CatLopen met het Anime-meisjeTom en Jerry: Hidden ObjectsHappy Tree Friends: Search for FoodMouse Hunt RunnerMaak Pets and MojipetsSchiet kattenChagrijnige kat rent de weg afKus katPet EmergencyBaby Hazel: Funny Pet PartyKinderen en katten: verschillenDierenliefhebber dierenartsOlivia zorgt voor een mooie katGrappige tagsMode GarfieldZombie kattenKitty en Tom' s bruiloftAngela echte tandartsZorg voor ons schattige huisdierHuisdier kamerBereid heerlijke taartenRed de leuke huisdierenVerzorging van huisdierenPet RescueBaby Hazel: zorg voor je katPatina met TomDisney Prinsessen: HuisdierenZorg voor honden en kattenPasgeboren kittens zorgZorg voor kattenZorg voor huisdieren: KittensPet haar en beautyKostuums voor Halloween kattenCat Around the WorldKleden de Puss in BootsGravity CatStricke Force Kitty LeagueBontkat careDieren paarKatten en visPraten Tom cat 3Tom en Jerry: MotorracenCuphead tegen de gekke katLittlest Pet Shop ndsHond het verzorgen


Andere games van katten

Garfield puzzelDe kat miedicaHet eten van vis skelettenGarfield: FarmerVerloren katArj en poopySalon voor hondenHello kitty fietsPacman: HondenAvonturen gouden munten te verzamelenZwarte kat reizenFrost GardenPraten tom vissenCatscratch War: WormenDe flipperkatZoek kat verschillen gafotaTom en Jerry raidersTom en Jerry: Avonturen op school


Katten Games

Adopteer onze katten en zorg

Een van de meest schattige dieren rond de planeet is de kat, deze kat is wendbaar en heeft een aantal heel mooie races. Zij zijn een van de favoriete huisdier van het menselijk ras, zelfs in het oude Egypte, katten werden aanbeden als het geloofden dat ze waren boodschappers uit een andere wereld. Er wordt gezegd dat ze niet zo aanhankelijk als een hond is dat het dier wil veel vrijheid. Ze wassen zichzelf en poepen op een bepaalde plaats, die ze makkelijker te leven met hen maakt.

Deze dieren zijn erg onafhankelijk en intelligent, ze zijn in staat om problemen die ze in hun dagelijks leven op te lossen. Dat is de reden waarom sommige mensen geloven dat katten zijn van plan de wereldheerschappij, in feite het kan krijgen, omdat zo populair media zoals YouTube-video's van katten zijn de meest wereldwijd gezocht.

Deze gekke theorie heeft geleid tot een veel films en games in die eeuwige rivaliteit katten vs honden voor de liefde van de mens wordt getoond. Als je houdt van deze dieren kunt u nu zorgen voor een pup die moeten schelen, baden, voeden en spelen met hem voor wat variatie onder veel andere dingen die het dier nodig heeft. Als je hebt gehad een kat weet hoe moeilijk het is je hun baden, omdat, in het algemeen, ze niet echt als water, maar hier zal een stuk makkelijker zijn. We hebben ook celebrity games zoals Tom pratende kat of Puss in Boots. Geniet van onze spelletjes en zowel de pc als de tablet, iPad of smartphones.

Leuke virtuele katten om plezier te hebben bij het spelen met deze katten

Go to TOP