keepers

Keepers Games


Voetbalgoal
Voetbalgoal
Coco straf
Coco straf
Voetbal doelman
67%


anderen Keepers GamesKingdom keeper
Kingdom keeper
Zoo Keeper
Zoo Keeper


Andere gratis spelletjesSubway Surfers
73%
Subway Surfers
GTA San Andreas gangsters
33%
GTA San Andreas gangsters
Ghostbusters
83%
Ghostbusters
Mario 2 spelers
70%
Bubble metro surfers
Bubble metro surfers
GTA taxi verborgen letters
80%

Keepers Games

Keepers Games

In bijna de voetbalwereld iedereen kijkt naar de grote spelers, die in staat zijn om de bal rukken aan de tegenpartij en het creëren van een ingrijpende verhuizing naar een doelpunt. Maar wat velen vergeten is dat als het andere team heeft een heel goede doelman, de overwinning is bijna zeker, want als je een doel kan niet winnen niet kan scoren.

Dat is waarom veel spelers trainen elke dag om deze posities in een geweldig team, een positie met grote verantwoordelijkheid te vullen. Want als ze scoren een doelpunt, maar het hele team heeft in de verdediging mislukt, de fans meestal haatte de guard-doel.

Hoewel velen geloven dat alleen verantwoordelijk is voor de verdediging van het doel, een guard-doel leidt het team achter het organiseren van toneelstukken of zetten barrières in een vrije trap. Zelfs als een speler maakt de fout van het maken van een fout in het strafschopgebied, de doelman die onderworpen is aan de maximale straf van een boete die kan eindigen in een doel als je niet springen naar de rechterkant bij de eerste poging. Trein naar de beste guard-doel daar te worden.
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games