Raad het personage van Kick ButtowskiKick ButtowskiBattles of ballonnen in Disney XDKick Buttowski: 6 Verschillen


Andere games van kick Buttowski

Schoppen in het kantoorMonkey KickBall kicksGrappig voetbal: schopt met volle teugenTrol: Bottle KickBonnie: Zorg tijdens de zwangerschapSuper Buddy Kick 2Voetbal: Penalty kickKick the Buddy: 3D ShooterFreeroms strijdKick Out KimVermogen met de balGooi de kopKoning van gevechtenMatrix flashMuay Thai v3Hulk vs ThorNaruto NG: Revenge of Sakura

Kick Buttowski Games

Word een professionele extreme sporten

Kick Buttowski is een succesvolle reeks van originele animatie voor Disney XD. De volledige naam van de serie Kick Buttowski Suburban Daredevil is in het Latijn vertaald als Kick Buttowski: Double gemiddeld risico en Spanje als Kick Buttowski te drogen. De serie heeft 52 hoofdstukken en was een succes door het hebben van een ander thema aan wat we gewend zijn, dit kleine hobby's. Er wordt ons verteld het verhaal van Clarence Frances Buttowski, hoewel hij geeft de voorkeur aan Kick een 12-jarige jongen die droomt van het zijn de meest extreme atleet in de wereld te worden genoemd. Het is een acrobaat die de actie en gevaar houdt, en heeft altijd de hulp van zijn beste vriend Gunther.

Als je een fan van extreme sporten bent, je houdt van actie, snelheid en gevaar is dit je categorie. Kick zal moeten helpen bij alle avonturen die we hebben deze games voorbereid. Je moet het besturen van voertuigen zoals bromfietsen en stunts te doen om een ​​professionele extreme sport geworden. Racing spelen, sporten, en nog veel meer avonturen samen in de categorie spellen Kick Buttowski worden gegeven, ga je te verliezen?

Kick Buttowski is een 12-jarige acrobaat die van actie en gevaar houdt

Go to TOP