Kim Possible: Mission ImpossibleKim mogelijkDressing Kim PossibleKim possible, spot the differenceKim Possible spelletjes

Kim possible Games

Speel als een spion met Kim Possible

Beleef de avonturen van de beroemdste spion van Disney Channel opnieuw met de Kim Possible-games. Ze herhalen momenteel de hoofdstukken, dus als je het nog niet hebt gezien, ben je op tijd. Het bestaat uit 4 seizoenen waarin de avonturen van een meisje met de naam Kim worden verteld, dat haar familie en schoolleven combineert met haar werk als geheimagent. Het zijn actietekeningen maar ze laten de humor niet achterwege, met behulp van de clichés van de geheime agenten die we in verschillende films en series zien.

De games van Kim Possible werden werkelijkheid op platforms zoals Nintendo of PlayStation en ook online games zoals die je in deze categorie zult vinden. Je zult in staat zijn om de avonturen van deze jonge vrouw uit de eerste hand te leven en haar assistent te zijn als het gaat om het bestrijden van het kwaad en het beëindigen van de schurken. Bovendien kunt u de beste momenten van de serie met games onthouden om verschillen te vinden. Andere stillere avonturen zijn die van Kim Possible in de keuken of verkleedspelletjes voor het meisje in haar beste kleren. Als er in je geheugen altijd deze Disney Channel-serie zal zijn, kun je nu je verhalen opnieuw beleven met de Kim Possible-games.

De hoofdpersoon van de Disney Channel-serie Kim Possible komt naar onze website

Go to TOP