Flappy KirbyKirbystarKirby Star Catch 2Kick kirbyMaak een KirbyKirby pacmanKirby ster scrambleKirby bubbleKirby omegaKirby avontuurKirby dress up


Andere games van kirby

Kirby escapeKirby BombermanPuzzel kirby

Kirby Games

Blaas op en vlieg met onze vriend Kirby

Kirby is een leuke roze bal als een wereldbol, is het in staat om te blazen en vliegen voor een korte periode van tijd. Hoewel zijn meest krachtige mogelijkheid is om zijn vijanden te absorberen als een stofzuiger, krijg je de mogelijkheid om te absorberen je vijand is, als de vijand vuur ballen te kunnen schieten zal.

Maar is niet beperkt tot deze twee vaardigheden als het is een meester in martial arts, kan hij uithalen op hoge snelheid of start een krachtige kicks tegen zijn vijanden. Uw vijand is King Dedede, die al het voedsel gewonnen van zijn geliefde thuis Dream Land.

Onze roze held begint aan een strijd om het voedsel terug te krijgen, maar ze zullen moeten alle handlangers van King Dedede een nederlaag van de ene naar de boze koning te bereiken. U moet maken van de vaardigheden van zijn volgelingen om het beste voor elke situatie omgaan, en dat de vooruitgang in sommige gebieden een voorhamer om door te breken of aanvallen van verre nodig. Kirby helpt om voedsel te halen en geniet van te springen of vliegen over Dream Land.

Neem het leger van koning Dedede aan met de protagonist van Nintendo-videogames

Go to TOP