kuzco

Kuzco Games


Kuzco bespaart vlammenKeizer KuzcoKuzcoRunaway-kar, de keizer en zijn dwaasheden

simmilar spellen

Kinderen GamesDisney GamesAvontuur GamesCars GamesSmurfen GamesBambi GamesTarzan GamesKuzco GamesAladdin GamesBout GamesKung Fu Panda GamesMadagascar Games
Kuzco Games

Kuzco Games

De categorie Kuzco is gewijd aan de gekste van het Disney-universum keizer. Dit is de hoofdpersoon van de animatiefilm, The Emperor's New Groove, Keizer Kuzco in Latijns-Amerika en New Groove Engels The Emperor's. Deze film kwam terug animatieseries voor Disney Channel Kuzco: The Emperor's New School, The Emperor's New School in de originele Engels versie. Dit is een aanpassing van de kinderen sprookje De nieuwe kleren van de keizer, maar weinig aan dit verhaal eruit ziet.

De belangrijkste plot is die van Kuzco, een egocentrische man die de kracht van het Inca-rijk in de Peruaanse Andes gehad. Zijn slechte raadgever, Yzma, probeert de keizer vergiftigen als hij hem afvuurt. Met de hulp van zijn zoon Kronk proberen ze te laten verdwijnen de keizer, maar zijn pogingen zijn alleen in te zetten in een vlam. Gevangen in het lichaam van dit dier, moet Kuzco de weg terug naar huis te vinden, omdat het werd achtergelaten in de jungle, en zijn troon terug te krijgen van het kwaad handen van Yzma. Om dit te doen, zal het de hulp van een goede boer genaamd Pacha dat je familie zal verlaten om Kuzco helpen om naar huis te gaan. een belangrijke nieuwe teken verschijnt in het frame dat is Malina, het mooiste meisje van school en dat Kuzco is hopeloos verliefd op de Disney Channel.

De film oogstte vele successen op het moment, het krijgen van sell veel merchandising en draaide de film in een animatieserie. Dit succes is ook opgemerkt in de wereld van videogames want er zijn velen die als protagonist. Op onze website vindt u een aantal van hen en je moet Kuzco helpen om Yzma en Kronk verslaan. Ontvluchten ze door steeds verschillende dieren in het spel Mad Dash, voert testen de Olympische Spelen door de keizer of slaat de vlammen van een onzekere toekomst. Deze en anderen zijn de spellen die je kunt vinden in The Emperor's New Groove met Kuzco aan het hoofd. Join dit leuk karakter te genieten!

Disney Games

Friv Games
Meest gespeelde games

Fortnite onlineKlassieke Tetris blokkenFortnite Battle MemorySubway SurfersSims 4Minecraft Hunger Games Ver. 2Kuzco bespaart vlammenKeizer KuzcoNick CupParkour GTA V stijlPhineas en Ferb op de achtbaanAfstammelingen 2: Slecht tegen één