lancering

Lancering Games
anderen Lancering GamesLancering Games

Lancering Games

Het doel en de kracht zijn alles als het gaat om het gooien van een voorwerp naar je doel, vooral als je speler van een sport waarbij je een bal, bal of een bal te gebruiken. Bijvoorbeeld in het honkbal pitcher moet je in staat om het doel te visualiseren en te sturen om de bal te denderen naar hem, alsof hij het snel genoeg beslag kan verzenden zal het niet terug te krijgen.

In andere gevallen, zoals in het voetbal het doel is om de bal over te steken naar de andere kant van het veld het vermijden van rivalen langs de weg, dat is de reden waarom de pijler van het team is de quarterback die een krachtige pas moet maken aan een van zijn metgezellen untagged. Deze passen lopen door tientallen meters tot de partner, is het essentieel dat zowel het pad en de kracht waarmee lanceert net waar de andere spelers te krijgen.

Terwijl in basketbal dit alles verandert, omdat het doel is om de bal passeren door een hoepel in de mand. Zo vaak je meer nauwkeurigheid dan kracht nodig hebben. In het voetbal moeten we fouten te gooien of gooi straf omdat deze zijn de twee directe schoten van de sport.

Maar niet alle van onze spellen zal lanceren in verwijzing naar de sport als er anderen die mensen, schepselen, dieren (pinguïns, koeien, enz.) En andere objecten te lanceren, zoals pijlen of gekleurde ballen zullen zijn. Dit is het geval van onze spellen te lanceren zombies in de ruimte, het gooien van lappenpoppen, gooi je hoofd als je genoeg hebt gehad, gooi Pokéballs met het succes van Pokémon Go en nog veel meer voorbeelden kunt u genieten hier in Fandejuegos. Wacht niet langer en zet om uw doel met deze grote mini-games werken!