leeuwen

Leeuwen Games
anderen Leeuwen Games


Andere gratis spelletjes
Leeuwen Games

Leeuwen Games

De koning van de jungle is de leeuw, één van de sterkste en meest wendbare dieren bevolken de Afrikaanse savanne. Deze roofdieren zijn bedreven in de jacht en aan de top van de voedselketen, valt geen dierlijke ze onder alle omstandigheden en de meeste dieren als ze zien dat een van deze dieren kunnen alleen vluchten voor zijn leven.

Sommige anderen zoals olifanten reizen in drommen dankzij de grote worden beschermd, maar vaak gericht op de jongeren vanwege hun kleine omvang is echt moeilijk te vinden. Normaal is het de vrouw die vaak jagen en brengen voedsel naar de pups, terwijl de man alleen jacht voor zichzelf.

Net als andere dieren, leeuwen leven in verpakkingen, met een leider die de kudde bij elkaar houdt en beschermt. Deze leider zal zijn positie te houden totdat het is zwakker voor een andere leeuw uitdaging voor de positie, dan zullen ze worden verwikkeld in een strijd om te overleven en macht. Nu kunt u het verhaal van de jonge Simba volgen, een leeuw dat op een dag domineren het hele bos.Probeer te zoeken andere spellen