2020 volleybalVierde bal van lionel messi: Puzzles fandejuegosBobble Head Soccer RoyaleVoetbal voor mobielHoofdsporten: voetbalBarcelona Football Club RushBeroemde voetballers: Big Head SoccerLionel Messi motorfietsMessi puzzelMessi vs ChristianMessi gouden balMessi biljartCristiano Ronaldo vs MessiLeo Messi in BarcelonaMessi veranderingMessi voetbal skill 2Lionel Messi smashingLionel MessiMessi, de gewonde handVoetbal tennisFc barcelona: GeheugenkaartenSuper socceball 2003Messi en Xavi vs zombiesMessi en gaso: Vrije worpenVoetbal: Messi halloweenVoetbal: Goede passesHoofden voetbalOntsnappen aan de nachtmerrie van messiVoetbal verpletterenEngeland Premier LeagueFIFA 17Bale controleert de voetbalRonaldo vs Messi: Gouden BalFootball League 2017Voetbal: Fifa 2014Liga IndonesiëMessi tegen Ronaldo duelFIFA Football onlineVoetbal: Champions League-finale 2012Fifa 2013 FlashEpic Soccer BarcelonaFifa football managerRedt de wereld cupWorstelen in de World CupBoot doelLionel Messi kan spelenMessi en Cristiano vs ZaagVoetbal, Madrid vs BarcelonaVoetbal: Gooi de balPes 2015 Flash: FootballVoetbal: FIFAHeadsmashing

Leo Messi Games

De ster van de bal Leonel Messi

Voetbalclub Barcelona heeft Lionel Messi, één van de beste spelers in de wereld van vandaag. Hij begon met het spelen van jongs af aan, met een talent dat niet was verloren op de club die hem op 13 jaar ondertekend. In zijn carrière heeft hij vele titels, waaronder vijf gouden ballen die door de FIFA heeft verleend, de enige speler om dat cijfer te bereiken. Hij weerstaat nog steeds het WK met Argentinië team, dat is de enige grote titel die is om te winnen.

Na zijn verhuizing hebben we gezien evolueren in dit team elke wedstrijd, uitgroeien tot de ster is vandaag. Nu kunt u Lionel zijn en vechten voor de Gouden Bal vs Cristiano Ronaldo of meet uw vaardigheid bij het gooien van sancties, het laat zien hoeveel je waard bent.

U kunt ook in hun voetsporen treden en begin je eigen carrière in deze sport, leren spelen zoals hij aan de Academie van Messi. Erin slaagt om uw doelen te bereiken en gaan omhoog door de nationale en internationale scène, krijg je een goed team fiche en misschien al snel de zeer Barça geïnteresseerd is in jou.

Talrijk zijn de games die Messi protagonist hebben en nu kun je in je huid om wedstrijden te spelen. Messi en CR7 zal het kwaad Pigsaw worden geconfronteerd in de Saw Game gewijd aan deze twee spelers ooit geconfronteerd met de pers en de fans. Voetbal en nog veel meer vind je in deze categorie gewijd aan de genialiteit van de Argentijnse bal onze gratis games. Als u het leven van een beroemde zien vanuit zijn standpunt, kunt u nu genieten van alle privileges van de groten der aarde. Geniet gekke feesten en sportieve luxe waarmee doorkruisen de stad op volle snelheid. Doe mee met het plezier met Lionel Messi met ons!

De grote figuur van het wereldvoetbal, Leonel Messi, arriveert om zijn beste wedstrijden te spelen


Auto's GamesVoetbal GamesGevecht GamesFifa GamesGta: san andreas GamesWwe worstelen GamesGoku GamesMaffia GamesDoden GamesBakugan GamesCall of duty GamesLego Gamesspelcategorieën
Go to TOP