Looney Tunes: Taxi' sBugs Bunny RunDaffy Duck, op zoek naar verloren schatSchiet de Looney TunesDaffy Duck parachutespringenPiolinVerzamelt bugs bunnys wortelenDisney PaintballBugs Bunny puzzelDaffy Duck vs wilde katBullet crazy cannon 2Taz rentSam looney toonVerkleed Bugs BunnyTazmania op het eilandPiolin zombie vs wildLooney toons: HungryTaz Football FrenzyVis met Bugs Bunny


Andere games van Looney Tunes

Kleed de kat SilvestreDansen met tazLooney Tunes mahjongDaffy Duck tovenaarBugs Bunny tegen schildpadSpeedy GonzalesRace: Looney TunesKarate: Bugs Bunny vs coyoteKleurplaten Looney TunesVangen en gooien de balLooney stemt op ontduikingLooney Tunes zoek de verschillen

Looney Tunes Games

De gekke dingen over Looney Tunes

De Looney Tunes hebben hun eigen games waar we kunnen communiceren met karakters van Warner Bros als Daffy Duck of anderen kennen hem als Daffy Duck, Bug Bunny, Porky Pig, Elmer Fudd, San Whiskers, Tweety, Sylvester, Marvin the Martian, de Claudio haan, hond George, Henery Hawk, Taz de Tasmaanse duivel, de Coyote, Road Runner, Lola Bunny en Speedy Gonzalez. Alle staan ​​voor u klaar om uit te spelen dat je weg uur neem spelen zonder aan.

Play voeden de Looney Tunes in een leuk spel waar je moet hen de weg om het voedsel te komen en niet te verdwalen in de wereld van de Looney Tunes. San Whiskers zal worden geconfronteerd met Elmer Fudd op een wild avontuur. Taz de Tasmaanse duivel zal moeten hun eigen te maken in de wereld van Pacman betreden waar je moet voeden met de Looney Tunes karakters.

Kunt u de Looney Tunes Mahjong voltooien?. Of wilt u liever uw favoriete personages te schilderen. Ook de makers van het spel, had een aantal fouten die je hebt om uit te vinden in een spel van te halen verschillen. We hebben een verscheidenheid van toegewijde Looney Tunes games en last but not least hebben we de populaire Tweety waar je moet de klauwen van de kat Sylvester ontsnappen. Ik hoop dat je geniet van het spelen van de beste spellen waar je kunt communiceren met je personages op tv.

Looney Tunes-personages worden nog gekker dan ooit om verschillende missies uit te voeren

Go to TOP