luie stad

Luie stad Games
anderen Luie stad Games
Unity 3D
GTA Crime Stad
71%
Unity 3D
FIFA Street 17
38%+ 60
nieuw
gratis Friv GamesFriv GamesFriv Games
+ 120
nieuw
gratis Voetbal GamesVoetbal GamesVoetbal Games
+ 120
nieuw
gratis Auto's GamesAuto's GamesAuto's Games
+ 60
nieuw
gratis Goku GamesGoku GamesGoku Games
+ 90
nieuw
gratis Gevecht GamesGevecht GamesGevecht Games
+ 60
nieuw
gratis Gta: san andreas GamesGta: san andreasGta: san andreas

Luie stad Games

Luie stad Games

Ontdek de mensen en de inwoners van LazyTown, van de tv-serie gemaakt door aerobatic kampioen sporter en Magnús Scheving. Waar Stephanie, een meisje dat net verhuisd naar LazyTown en haar nieuwe vrienden te moedigen Ziggy, Trixie, Gierig en Pixel om uit te gaan en plezier te hebben op de straat, met achterlating van een sedentaire levensstijl. Maar het zal helpen uw nerveus oom, Burgemeester Milford Meanswell, die de hulp van de Guardian 10 Sportacus krijgt.

Het belangrijkste werk van Sportacus zullen zowel kinderen als ouderen te stimuleren om te sporten en plezier te hebben spelen en adviseren hen om goede eetgewoonten en gezond eten van snoep-of sport-snoepjes (groenten en fruit) te hebben. Hoewel Sportacus ook helpen ze op te lossen allerlei problemen die er met hen gebeuren, de meeste van deze altijd voorkomen door Robbie Challenges, een inwoner slapper leven onder LazyTown. En probeer met de hulp van hun kostuums verpesten het plezier voor kinderen en volwassenen en proberen te krijgen Sportacus vertrekken LazyTown zo.

Zeker je hebt genoten van deze prachtige reeks op tv en je was ging meer. Daarom bieden wij deze games blijven genieten Sportacus, Stephanie en alle personages die deel uitmaken van de serie. Leef avontuur op een piratenschip of iets meer ontspannen en plezier met een bordspel of een puzzel van Lazy Town te doen. Ga op het leven van een goede tijd met Lazy Town hier in Fandejuegos!