Mahjong

Mahjong Games


Mahjongg 3d
Mahjongg 3d


anderen Mahjong GamesDespicable Me Mahjong
100%
Despicable Me Mahjong
Grand Theft Auto Mahjong
100%
Grand Theft Auto Mahjong
DBZ Mahjong
DBZ Mahjong
Warcraft aansluiten
Warcraft aansluiten
Mahjong Clash Royale
100%
Bendy in the Mahjong
Bendy in the Mahjong
Ozu
Ozu
Mahjong of Warcraft
Mahjong of Warcraft
Mahjong Goku
Mahjong Goku
Mahjong FNAF
100%


Andere gratis spelletjesKing Kong
100%
King Kong
Japanse ping pong
Japanse ping pong

Mahjong Games

Mahjong Games

Een van de oudste games in China en heeft een eeuwenoude traditie is Mahjong, dit bordspel gaat terug tot de oudheid, waar orakels gebruikt de kaarten naar de toekomst goddelijk.

Dit spel is om alle chips te verwijderen op de tafel, om dit moeten we koppels tussen de tabbladen van onze hand en de tafel te bereiken. Verwijder deze paren zal niet zo eenvoudig als het klinkt, want sommige zijn geblokkeerd door anderen, dus moeten we in de top paren om de rest te elimineren.

Meestal gespeeld met vier spelers, hoewel het ook kan worden gespeeld met drie hij moeite die altijd met vier spelers afgespeeld verliest. Er zijn veel mogelijkheden bij het maken van paren 136.144.152 of meer stukken te spelen gebruikt, dit geeft veel combinaties te voeren.

Mahjong kunnen genieten van een gevarieerd spel in een ontspannen sfeer, waarbij een speler, terwijl zich te concentreren op hun chips naar de andere twee kunnen praten. Het is ook heel gemakkelijk om te leren, want spelen met een paar spelletjes kunt u de gameplay te leren.

Hier kunt u genieten van mahjong van verschillende moeilijkheidsgraden en met verschillende actoren. Mahjong spellen Simpsons, Dragon Ball, Looney tunes, dieren, enz. 3D-games met nieuwe en oude om spelletjes te spelen in je eentje, als de typische solitaire kaart. Registreer je vrij om te genieten van deze mahjong games die we hebben verzameld voor u!
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games