Marteling TrollfaceOntsnappen aan het slachthuisYoutubers Psycho fanHappy Room OnlineRaak de trolDuw Trump weer naar de klif!Sla de MiiHet martelen van de tandartsZombie folteraarInfinite valMannequins testenExperimenten met zombiesSteve kill MinecraftRagdoll AchievementCrash Test LauncherHappy Room Ver. 2Ragdoll physics 2Olympische Spelen RagdollTrollfaceHanger 2 gamesOngeval lightsabers: Star WarsMannequin uitdaging spelTnt zombiesFalling ObamaDummy Never Fails: CommunityIk zal sterven 2: Thousand Ways to DieOperatie zonder anesthesie: Dark CutOperatie Comedy CentralSkill injectieDe laatste pogingDonald Trump in Mexico

Marteling Games

Laat ze lijden met je martelingen

Martelingen bestaat al sinds de vroege middeleeuwen toen gevangen mensen en mishandeld hen om wat informatie te krijgen.

In het spel zal je ze martelen verschrikkelijke lijden om de karakters in elk spel om te zien hoe ze kunnen weerstaan. Deze personages hebben een grote bovennatuurlijke kracht in staat zijn om honderden van marteling te overleven.

Je moet om te interageren met fictieve personages om honderden martelende vallen dat alleen met uw hulp kan overwinnen doorkruisen. Wee degenen die blijven gevangen in een val!.

Er is een zeer vermakelijk spel genaamd Escape uit het slachthuis, waar je in de huid van een varken te krijgen naar een slachthuis te ontsnappen waar je moet ontwijken honderden machines en dodelijke vallen. U kunt ontsnappen aan de varkensslachterij!.

Er zijn ook zombie games waar je al het mogelijke doen om deze zombies gedood door martelen machines te beëindigen.

Je zult een psychopathische sadist moeten worden om alle slachtoffers te martelen

Go to TOP