michael jackson

Michael jackson Games
anderen Michael jackson Games


Andere gratis spelletjes
Michael jackson Games

Michael jackson Games

Michael Jackson was een van de meest bekende op het wereldtoneel, zowel voor zijn muziek, dansen, en haar privacy zangers. De zanger overleed in 2009, maar is nog in leven in de harten van veel van zijn bewonderaars. Zijn liedjes zal altijd worden herinnerd en bewonderd door muziekliefhebbers, als Thriller en Billie Jean, en hun danspasjes eeuwig als de beroemde moonwalker zal zijn. Michael Jackson zal worden herinnerd als de koning van de pop, als een van de kunstenaars die geld gedoneerd aan een goed doel en als de muzikale kunstenaar met de meeste awards ooit. Daarnaast zijn album Thriller houdt het record van de best verkochte geschiedenis.

Alles wat ik moest doen met Michael Jackson werd gezegd en populair in een korte tijd, één fout en het was het doelwit van grappen en meme op het net. Dat is de reden waarom er zijn veel spellen die als protagonist zal hebben, plus games voor platforms zoals Wii, PS3 / PS4 of XBOX dansen en zingen in de meeste gevallen komen met een thema van deze grote kunstenaar.

Hier praten we over de flash games, die leuke spelletjes die de figuur van een personage te nemen en echt om onverwachte dingen te doen. Hier is de verschuiving is Michael Jackson zullen we het gezicht zien in een dood strijd tegen Mario Bros. Maar de meest voorkomende zijn om op te dansen Jackson of de kleding van de zangeres een concert te geven. Stap in de kleedkamer van Michael en op zoek naar een perfecte look om zijn publiek versteld doen staan. Denk aan de beste momenten van Michael Jackson met deze fantastische games in zijn eer!Probeer te zoeken andere spellen