moerassig

Moerassig Games
Andere gratis spelletjes
+ 110
nieuw
Puzzels GamesPuzzels Games
+ 10
nieuw
Play Store GamesPlay Store Games
+ 120
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 60
nieuw
Dieren GamesDieren Games
+ 20
nieuw
Kizi GamesKizi Games
+ 10
nieuw
Digimon GamesDigimon Games

Moerassig Games

Moerassig Games

Swampy is een vriendelijke krokodil die leeft in de diepe stad riolen Disney. Het heeft een stuk speelgoed eend spelen veel met, maar wordt bijna altijd verloren ergens in het riool.

Swampy krijgt vaak verdrietig als het niet wordt vergezeld door zijn trouwe rubber duck. We moeten al het mogelijke doen om te voorkomen dat dit gebeurt en we gaan op zoek naar het eendje. Soms is onze vriend de krokodil blijft zonder water en kan niet wassen. Het wordt ook triest als je geen water, zullen wij u helpen het water die het nodig vinden. We zullen de kleppen of sleutels nodig voor drinkwater te openen. Bijna alle spellen zijn puzzel of mechanismen. We zullen moeten denken en logica gebruiken om alle levels te voltooien.

Swampy kan aan de oppervlakte komen om een ​​vliegtuig te vliegen of rijden een race waterscooters. Zijn vrienden wachten vol ongeduld op de startlijn om een ​​nieuw avontuur te beginnen. Voor je het niet weet, is het de krokodil Swampy coolste van het moment.Probeer te zoeken andere spellen