Monopolie Games

Kies uw spel monopolie games die vrij hebben, koop straten en ruïneer je rivalen

Monopoly OnlineMonopoly: PlatformsMonopolie eaMonopolieMonopoly EmpireEen spelletje Monopoly

Andere games van monopolie

Classic monopolie

Tafel Games

Al het plezier met de bordspellen


SudokuBattleships 3dGanzenbordRisico Online gratisTable footballZinken de boten onlineClassic monopolieVol pensionSlangen en ladders spelSluit 4Tic Tac ToePush and snap

Puzzels Games

Verdwaal tussen de stukjes van deze puzzels


Twilight Dawn 2: Fandejuegos puzzelsGrand Theft Auto San Andreas afvuren: PuzzleGoku en Vegeta SSJ 5, puzzelsTafelvoetbal, puzzels fandejuegosGrand Theft Auto San Andreas: Fandejuegos puzzelSuper mario puzzelJack the Giant Killer: PuzzelsKerst puzzelLego Superhelden puzzelsHercules: PuzzleJimmy Neutron: PuzzleBattlefield 1: Puzzels Online

Trivial Games

Test al je kennis met Trivial


Kent u Europa?Weet je Justin Bieber?Noem dat baardEcht of vals: Foto's beroemdeBijna miljonairSimpsons: Cartoon QuizWat weet jij van voetbal?Leren vlaggenEen avontuur van Nannies: TrivialDomme TestTriviale SimpsonsVerdienen een miljoen dollar

Strategie Games

Plan de beste te verslaan strategie


War of EmpiresBeschavingDefensive LineVerdedig je KasteelInheemse vs EuropeseEmpire of the GalaldurVerdedigt het koninklijk kasteelBattle gear 3Epic War 2Middeleeuwse rijkenBescherming van uw moederbordVoorzichtig waar je stap!!

simmilar spellen

Parchís GamesSchaakspel GamesKlassiek GamesDomino Games
Monopolie Games

Koop straten en ruïneer je rivalen

Monopoly is een zeer klassieke bordspel, dat begon te spelen in de vroege jaren 1900, toen ze begon te worden op de markt gebracht in de Verenigde Staten liep het jaar 1935.

In sommige landen is het bekend als Monopoly, Monopoly, Estanciero, Bancopoly of eeuwige schuld. Afhankelijk van het land van herkomst hebben verschillende straatnamen. Meestal geplaatst zij straten met de namen van de meest beroemde hoofdsteden van elk land.

U kunt de hele straat te kopen, te verkopen activa, boetes te betalen of eindigen opgesloten in de gevangenis.

Zoals de naam al doet vermoeden moet je conto Mopnopoly maken het spel Monopoly. Je moet de dobbelstenen gooien en verplaatsen dozen als het aantal is gestegen. Als je op een plein zonder een eigenaar heeft u de mogelijkheid om te kopen, in tegenstelling tot wat de bank van de veiling en de hoogste bieder zal kopen. Als je stiekem in een woning, moet u de vergoeding heeft betaald of u kunt ook bieden een goede deal aan de eigenaar.

Om huizen te bouwen, appartementen of hotels hebben aan de eigenaar van de hele straat zijn.

Spelers die geen geld meer zullen worden verwijderd en de laatste speler met een monopolie of worden overgelaten met geld wint.