Monster Hoge Jurk Met Moderne JurkenValentijnskaart voor Monster HighMonster High meisjes logeerpartijMonster High: Decoreer je huisMonster High: Heart SurgeryDraculaura siert zijn kamerVerkleed Toralei Stripe van Monster HighMonster High: verkleed DraculauraMonster High: aankleden Clawdeen Wolf.Verkleed Twyla van Monster HighDisney Princesses VS Monster High: InstagramMonster High: Gigi Grant aankledenMonster High Draculaura en haar baby versieren haar kamer!Jenner Sisters: Verkleed je als Monster HighDraculaura: Perfecte glimlachRepareer de neus van het grappige vampiermeisjeKigurumi voor HalloweenSnacktijd voor gekke monstersKerst Monster TruckMostruous Truck: Hidden KeysBall Challenge: HalloweenGrappig vriendelijk alarm3D Monster Trucks concurrentieHersenen voor Monster TruckDe avonturen van Blaze en de Monster MachineMonsters WielenHarde vrachtwagenMad Truck ChallengeCar Eats Car: Dungeon AdventureMonster Truck Dirt RallyDestruction vrachtwagen derby: NickelodeonFood Truck: verschillen3D Monster Truck: Road to HeavenHalloween-pizzeriaOorlog tegen monstersSchiet gemuteerde plantenMonster MahjongMomo Horror StoryPiggy NightNightwalkers IOOverleven HalloweenDe Frankenstein-avonturenFall to RescueRed de monstersTurtles Ninjas TMNT: Monster VS MutantesMonsters spelen basketbalMonterber Zap: Austin en AllyFingers genezen monstersHorror Nights StoryHalloween-feest: KigurumiSlijm jagerPirates: Rum and GunIO ChompersHotel Transylvania 2: PuzzleDe laatste heerYeti Sports: Throw PenguinsPlaneet van grappige monstersZombeat.ioSmashy Stad5 uur nachtmerrieHelix Jump: Halloween-editieKoelende aanvalElektrische monsters Match 3Brutal Wanderer: Survival open wereldSnoepjes of TweetsHell on Duty FunnyPocket pacMonsterz-mandHalloween Monster ClickerCandy MonsterArdua vecht met het monsterPretpark op HalloweenAlvin en de eekhoorns: vang het monsterWorm terreurKylie Jenner make-up voor HalloweenStadsheldKliniek voor grappige monstersGeniet van HalloweenHet uitsterven van de Walking DeadHimalaya-monster


Andere games van Monster hoog

Brandend bosLost in Space MinecavesSlag om pinguïns met KerstmisDe droom van de kerstmanGrappig snijd het touw: experimentenRidders van fortuinVikingen tegen monstersVoer het kleine monsterEet geen junkfoodFunny cut the Rope: MagicBloody ChristmasHybriden RacingSimon's monstersGrappige monster jagerMonster eet cupcakesMonsters en bazooka: HalloweenGrappige arts van voeten voor HalloweenSchilder ze allemaal


Monster hoog Games

Leef met de prachtige Monster High

In een fictief universum er is een school waar jonge mensen die er wonen zijn monsters, maar dat niet alleen omdat elk heeft zijn eigen eigenaardigheden en stijl. Het verhaal richt zich op een meisje groep bestaande uit Frankie, Clawdeen, Draculaura, Cleo de Nijl en wat meer.

Geniet van de eerste dagen van de meisjes op school en leert van de problemen die elke nieuwe student kan hebben om een ​​andere faciliteit te krijgen. We vonden ook andere, meer bovennatuurlijke problemen bij directeur van het centrum probeert te verzamelen onder één dak te weerwolven en vampiers, deze twee soorten die vijanden hebben al eeuwen moeten leren samen te leven.

Iets wat we ook zien in deze meisjes is het begin van de betrekkingen met de jongens, kunnen deze eerste liefdes krijgen om zich te wreken op de vriendschap van een aantal goede vrienden als ze niet spreken. Monster High helpt overwinnen van al haar problemen en houd uw vriendschap, want zonder dat zal verloren gaan in deze bovennatuurlijke wereld.

Hier kunt u genieten van de vele activiteiten samen met je favoriete personages uit Monster High. Games kleden en make-up, het schaatsen, helpen in de keuken, waardoor de babykamer te verfraaien, dansen als cheerleaders, verf en kleur aan personages, etc. Een wereld gecreëerd voor de meeste fans van Monster High is gratis beschikbaar online. Mis deze sectie niet missen bewust te zijn van de innovaties die we tot stand brengen van deze prachtige wezens. Tot die tijd, heb je veel spellen te vermaken tijdens het wachten voor de nieuwe. De Monster High staan ​​voor u klaar om te communiceren met hen!

Speel met de meest monsterlijke poppen van Mattel op het scherm om het naar de mode te brengen

Go to TOP