Nazis

Nazis Games
anderen Nazis Games

Nazis Games

Nazis Games

De wereld Nazi begint in 1933 met de komst aan de macht in Duitsland van de Nationaal-Socialistische Duitse Arbeiderspartij, onder leiding van Adolf Hitler. Deze ideologie het belang ervan bereikt na het opleggen van de verliezende kant van de Tweede Wereldoorlog vrede termen naast een ernstige wereldwijde crisis, ze stortte Duitsland in een grote crisis. Nazisme is een totalitaire ideologie met fascistische kleurstoffen waarin je de staat boven alles, en het hoofd van de staat is de dictator Hitler, met een idee van de verovering van volkeren beschouwd als minderwaardig. Het was een donkere periode in de geschiedenis van Duitsland vanaf de periode wordt gekenmerkt door gruwelijke gebeurtenissen op de joodse bevolking en die zou leiden tot de Tweede Wereldoorlog.

De nazi's deden duizenden experimenten met mensen en één van hen kwam erg slecht, had niet verwacht dat het model om zombies te worden. Sommige doden tot leven komen, maar zinloos, gewoon verplaatsen naar de hersenen te eten en te voldoen aan hun honger door het eten van menselijk bloed en ingewanden, je net alsof het lichaam leeft, niet geroepen aandacht levenloze lichamen. Je kunt jezelf uit te rusten met de beste wapens om alle virus geïnfecteerde V. Wie het virus V inhaleert of wordt gebeten door een zombie nazi's te vernietigen, zal het een zombie te worden en niet terug te keren naar zijn oorspronkelijke vorm zombies.

Dit en veel andere games met de nazi's als protagonisten zijn al beschikbaar op onze website en hebben alles in dit prachtige categorie verzameld. Neem het op tegen de meedogenloze leger van Hitler en begint deze spannende avonturen aan de Duitse kant. Hebben deze titels die wij aanbieden hieronder niet te missen!Probeer te zoeken andere spellen