Ninja RunNinja in actieTouw NinjaThe Ninja RevengeFatty NinjaVeel plezier met de NinjaNinja AdventureZwarte ninjaDonkere ninjaNinja jongenPerfecte ninja-lakensSnel fruitNinja Pizza 3Fantastische shooterNinja Pumpkin: WintereditieNinja showdoPacman gevechtMaximale Ninja 2Ninja rampageNinja vs Zombies 2Ninja hondNinja vs mafiaDe weg van de ninjaSluipend ninjaSniper ninjaSuper House of Dead NinjasNinjaPiraat tegen ninjaSuper Ninja StrikeFull metal alchemistBen ninja in de wereld van marioAtomaire ninjaNinja schilderWalker ninjaNinja missieWelkom om VolcaniaSmerige gevechten ninjasWezen NinjaRevenge ninjaFat NinjaNinja mijnwerkerNinjas vs samuraiGewapend met vleugels


Andere games van ninjas

Ren of sterfNinja BladeKárate HTML5Ninja rent van de hondZombies tegen ninjaTurtles Ninjas TMNT: Monster VS MutantesNickelodeon: Moeilijkste spelEindeloze StickmanPower Ranger vs Ninja TurtlesNick CupPokémon Ninja HDNinjago Lego: Coloring BookFruit Ninja Minecraft-versieGrappig ninjakindPJ Masks: Capture the NinjalinosNinja Turtles puzzelNinja Turtles: Rafael motorfietsTMNT dubbele schade

Ninjas Games

Verwerven ninja vaardigheden om te winnen

Opgeleid om een ​​kleur die past bij het 's nachts ninja's zijn de dodelijkste moordenaars op de planeet. Opgeleid uit de kindertijd in occulte vechtsport ninjutsu technieken die ze bevatten, taekwondo en andere vechtsporten dozijn. Moet niet alleen de technieken van de martial arts meester, zoals hun opleiding is niet compleet als je niet docenten met alle wapens te worden gebruikt als shurikens en zwaarden worden.

Ze zijn in staat om wonderbaarlijke dingen te doen, zoals het beklimmen van gebouwen in een oogwenk of verdwijnen in een rookbom. Maar ze zijn ook in staat om een ​​shuriken werpen op grote afstand onopgemerkt, zoals wandelen of hardlopen zonder geluid te maken.

Als een ninja achter je, er is niets wat je kunt doen om te ontsnappen. Word een ninja authentieke en train je vaardigheden in het geheim dojo om alle oude technieken van de moord op de knie. De tijden zijn veranderd, maar de ninja's zijn niet veranderd, nu geconfronteerd met de vijanden van vandaag, dus het is niet ongewoon om ninja's geconfronteerd met de maffia en zelfs vechten tegen zombies in een zombie apocalyps zien.

Vouw het ninja-sabel open om stealthily in vechtsportenfitnesszalen in te gaan

Go to TOP