nobita

Nobita Games
anderen Nobita Games


Andere gratis spelletjes
Nobita Games

Nobita Games

Nobita is een Japanse kind op school zit, is het een vrij clueless kerel en eindigt altijd in de problemen zonder het te beseffen. Op een dag verschijnt in zijn leven Doraemon, een kosmische kat door zijn neef toekomst Talahasi gestuurd naar zijn grootvader ramp te helpen, niet zo te zijn in de toekomst.

Doraemon snel deze man en goede vrienden zullen het aangaan van een grote vriendschap, omdat de kosmische kat is eigenlijk een robot en heeft veel uitvindingen van morgen zal gebruiken om Nobita te helpen in hun dagelijks leven. Hoewel het arme kind niet zal weten te waarderen en vaak misbruik door ze gewoon bederven alles, dus gewoon vragen om hulp Doraemon om u te helpen.

Het zal ook beschikken over een paar vrienden als Suneo, Giant en Shizuka. Hoewel Gigante Suneo en vaak ook de hoofdpijn van het zal zijn, omdat ze boos of proberen om hem te storen, blijken te zijn goede vrienden zijn als dat nodig is. Help Doraemon als deze jonge man clueless in hun dag tot dag, zodat u een handige man van morgen kunnen zijn.

Genieten van games Nobita en de kosmische kat, Doraemon, en hen te helpen in hun meerdere online avonturen. Nobita redt Doraemon, Nobita ontsnapping, Nobita om te tekenen, Nobita trouwen om de liefde van Shizuka, etc. Er zijn vele missies die je hebt deze mythische karakter uit te voeren uit de animatieserie Doraemon. Laat je niet onze vriend en gewoon alles goed zal eens en voor altijd te gaan. De protagonisten van de serie wachten voor een leuke avond met u!Probeer te zoeken andere spellen