ongedierte

Ongedierte Games
anderen Ongedierte Games

Andere gratis spelletjes
+ 50
nieuw
Friv GamesFriv Games
+ 70
nieuw
Pokémon GamesPokémon Games
+ 140
nieuw
Avontuur GamesAvontuur Games
+ 120
nieuw
Disney GamesDisney Games
+ 130
nieuw
Cartoon networkCartoon network
+ 80
nieuw
.io Games.io Games

Ongedierte Games

Ongedierte Games

Insecten zijn de kleinste dieren op de planeet, maar zijn van cruciaal belang om hun ecosysteem. Hoewel ze niet zo ontwikkeld als de menselijke intelligentie, tonen zij wel hebben hun eigen unieke vaardigheden en zelfs een collectief bewustzijn dat hen in staat stelt om te werken in harmonie in sommige soorten zoals mieren of bijen.

Bijvoorbeeld mieren werken in de gemeenschap en hebben een ongelooflijke kracht die hen in staat stelt op te tillen tot 50 keer zijn eigen gewicht. Ze kunnen zelfs worden gericht op hun mierenhoop kilometer van iets echt geweldig voor zijn kleine formaat, dan zijn er nog andere insecten met een verscheidenheid aan vaardigheden.

Maar dit alles verandert als alles wat je weet over de bugs verkeerd waren, omdat ze zich volledig bewust zijn als mensen hebben hun eigen gewoontes en ook hun levensstijl. Bij mieren bij geboorte basis van hun vaardigheden werden ze geselecteerd als arbeiders en soldaten, zodat ze nooit classes veranderen en dat maakt sommige kiezen om de kolonie te verlaten om authentieke avonturen leven.Probeer te zoeken andere spellen