Pacman 9.0Pac-Man IOGTA pacmanKoe Koe rennenPacman FPS ShooterGrappige Pacman-kloonPocket pacGrappige Pacman 3DAgario 3DPirate AdventurePacman: HondenPacman 2005Mickey bespaart mimmieMinions PacmanAnti pacmanPacman 3dHond in het doolhofPacman vermijdenPacmanPacman classicSonic pacmanDoolhofPacXonBlue pacmanBaby Luigi PacmanMario pacmanSimpsons pacmanMario bros: Paniek in de leidingenIk ben Maan gevangen in de wereld van PacmanBomberman: BaatmanKirby BombermanHarry potter: Lego doolhovenKirby pacmanKung fu held ontsnappenMiraculous Ladybug PacmanNella tegen de geesten van Pac-ManVioletta lek in Buenos AiresIk ben Moon: Kokende koekjesSpongeBob: Pacman stijl oorlogPacman gevecht

Pacman Games

De beste versies van de klassieke Pacman

Voor degenen die niet weten de beroemde Pacman zal zeggen dat is de Original eet kokosnoten, deze leuke bal heeft maar één missie mond eet alles wat je kunt vinden in een doolhof. Hoewel dit is niet helemaal makkelijk als er vier geesten die proberen te vangen en te doden om onze held te overleven moet je ze vermijden en eet fruit of andere voorwerpen.

Door het eten van de vrucht zal een paar seconden waarin je de geesten zelf eten te hebben en zij van hem weglopen, als we kunnen het spel en elke zal veel gemakkelijker zijn om de puzzel op te lossen en de afwerking van het eten van alle punten of andere objecten. Maar dit kan gevaarlijk zijn als dit onoverwinnelijkheid duurt slechts een paar seconden en eindigt wanneer de geesten rond zal draaien en val ons, betekent dit dat als we uiteindelijk op het punt om het spel uit een van de vier spoken zou kunnen sterven terwijl u voor ons.

Dit betekent dat om te overwinnen elke doolhof zal twee manieren om dit te doen, het maken van onze gele vriend ontwijken de geesten terwijl oprukkende of aanvallen hen als we tijd hebben.

Hij eet kokosnoten zonder zich te stikken in de geesten van het labyrint dat hem achtervolgt


Auto's GamesVoetbal GamesVermogen GamesBubble shooter GamesSlijtage GamesMeisjes GamesMario bros GamesKoken GamesTafel GamesZombies Games2 spelers GamesGevecht GamesFortnite Gamesspelcategorieën
Go to TOP