Pacman

Pacman Games


Pac bang
Pac bang
Pacman 3d
Pacman 3d
Pacman
Pacman
Anti pacman
100%
PacXon
PacXon
GTA pacman
GTA pacman
Doolhof
Doolhof


anderen Pacman GamesAgario 3D
81%
Miraculous Ladybug Pacman
67%
Miraculous Ladybug Pacman


Andere gratis spelletjesSlenderman
67%
Slenderman
Het geheim van mijn buurman
38%
Rayman
50%
Rayman
Batman vs superman
50%

Pacman Games

Pacman Games

Voor degenen die niet weten de beroemde Pacman zal zeggen dat is de Original eet kokosnoten, deze leuke bal heeft maar één missie mond eet alles wat je kunt vinden in een doolhof. Hoewel dit is niet helemaal makkelijk als er vier geesten die proberen te vangen en te doden om onze held te overleven moet je ze vermijden en eet fruit of andere voorwerpen.

Door het eten van de vrucht zal een paar seconden waarin je de geesten zelf eten te hebben en zij van hem weglopen, als we kunnen het spel en elke zal veel gemakkelijker zijn om de puzzel op te lossen en de afwerking van het eten van alle punten of andere objecten. Maar dit kan gevaarlijk zijn als dit onoverwinnelijkheid duurt slechts een paar seconden en eindigt wanneer de geesten rond zal draaien en val ons, betekent dit dat als we uiteindelijk op het punt om het spel uit een van de vier spoken zou kunnen sterven terwijl u voor ons.

Dit betekent dat om te overwinnen elke doolhof zal twee manieren om dit te doen, het maken van onze gele vriend ontwijken de geesten terwijl oprukkende of aanvallen hen als we tijd hebben.
Probeer te zoeken andere spellenreacties Games