Papa louie

Papa louie Games
anderen Papa louie Games

Andere gratis spelletjes
+ 110
nieuw
Meisjes GamesMeisjes Games
+ 70
nieuw
Koken GamesKoken Games
+ 140
nieuw
Avontuur GamesAvontuur Games
+ 20
nieuw
Kizi GamesKizi Games
+ 90
nieuw
Vermogen GamesVermogen Games
+ 110
nieuw
Beroemdheid GamesBeroemdheid Games

Papa louie Games

Papa louie Games

Speel avonturen Papa Louie's in verschillende fast food restaurants. Er zijn platformers en restaurants games waar je moet je eigen hotelketen te creëren en beheren van alle taken die nodig zijn om het bedrijf een succes te maken.

Er zijn games waar je om te gaan met de chef-kok werelden van platforms en avonturen. U kunt communiceren met het hoofd van Papa Louie. Een kok vreemde omstandigheid reisde naar een virtuele wereld en moeten gevaarlijke vijanden onder ogen zien. Je moet om vijanden te doden en te ontsnappen aan deze gevaarlijke wereld. Alle vijanden hebben voedsel met leven en willen elimineren.

U kunt ook gebruik maken van de Bacchanten en werken in een fast food restaurant. Je moet om het bedrijf te vroeg openen om u de tijd om al het voedsel die nodig zijn voor wanneer het geluid komt te bereiden, hoeft de stier geen rekening te geven.

Koken heerlijke hamburgers en ijs dat je steen zal verlaten. Een goed idee is om alle klanten goed te trakteren op een andere dag terug te keren of krijgen een goede tip.

Maak iedereen op zijn gemak en dat al het voedsel dat zij waarnemen vroeg de serveerster te voelen.Probeer te zoeken andere spellen