Parchís Games

Je bevindt je in de categorie parchís, kies je spel, ga naar huis voor je rivalen

ParcheesiParcheesi 4Flash LudoParcheesi FacebookLudo King Parcheesian

Andere games van parchís

Cradle of RomeDominoSlangen en ladders spelSparkChess: SchakenDamspelPhineas en Ferb: Tic Tac Toe

Tafel Games

Al het plezier met de bordspellen


SudokuBattleships 3dGanzenbordRisico Online gratisTable footballZinken de boten onlineClassic monopolieVol pensionSlangen en ladders spelSluit 4Tic Tac ToePush and snap

Trivial Games

Test al je kennis met Trivial


Kent u Europa?Weet je Justin Bieber?Noem dat baardEcht of vals: Foto's beroemdeBijna miljonairSimpsons: Cartoon QuizWat weet jij van voetbal?Leren vlaggenEen avontuur van Nannies: TrivialDomme TestTriviale SimpsonsVerdienen een miljoen dollar

Strategie Games

Plan de beste te verslaan strategie


War of EmpiresBeschavingDefensive LineVerdedig je KasteelInheemse vs EuropeseEmpire of the GalaldurVerdedigt het koninklijk kasteelBattle gear 3Epic War 2Middeleeuwse rijkenBescherming van uw moederbordVoorzichtig waar je stap!!

Schaakspel Games

Bescherm je koning in deze schaakspellen


Dames gratisDames HTML5Nieuwe schakenAlice in Wonderland: DamesKlassieke schaakGeven meerSchaakspelSchaken 3d: ProfessionalIndische damesSparkChess: SchakenSchaken Flash ChessAnti Schaken

simmilar spellen

Bejeweled GamesMahjong GamesPhineas en Ferb GamesKlassiek GamesDomino GamesMonopolie Games
Parchís Games

Ga naar huis voor je rivalen

Speel online Parchis op een virtuele boord waar de spelers gooien hun dobbelstenen om dozen te bewegen en proberen om de finish het doden van hun tegenstanders te bereiken. De eerste speler die de finish met de vier stukken van dezelfde kleur te bereiken, is de winnaar.

Dit bordspel is een mix van strategie en toeval, want we hebben vier chips in het spel op het bord en onze concurrenten kunnen doden als we niet oppassen. Wanneer het spel moet rekening houden met de veiligheid posities waar onze chips toevlucht kunnen nemen, op dezelfde manier waarop je moet kijken wanneer het aanvallen van een tegenstander waar we zullen eindigen.

Door het elimineren van een vijand plaat die we zullen extra zetten om te bewegen tussen de raad van bestuur worden toegekend, kan dit voordelig zijn als we komen om de hele voltooien en trad de beveiligde ruimte van onze kleur terug. Maar als we onzorgvuldig kan ons leiden tot een positie waar we zijn om de vijand te gooien, maar alles beweegt in dit spel hangt af van de dobbelstenen en dus bij toeval moeten we rekening houden met deze variabelen.

Sinds de lancering van de kansen zijn 1-6, dus het is zeer waarschijnlijk dat we te elimineren onze vijanden als we zijn binnen handbereik. We hebben ook een aantal mogelijkheden om onze vijanden te stoppen, hoe te positioneren twee van onze chips aan hetzelfde plein creëren van een brug die de passage rivaal chips voorkomt.

Op onze site kunt u online en gratis Parchis spelen, zonder te registreren of iets te downloaden. Je hebt verschillende versies, maar in alle missie en hoe te spelen hetzelfde zal zijn. U bepaalt of u van deze mini-games alleen of met een vriend in de multiplayer-modus voor 2 personen weg. Geniet van deze klassieke game tafels maakt nu de sprong naar uw pc.