pijlen

Pijlen Games




anderen Pijlen Games



Darts 2
Darts 2
Ben 10: pijl en boog
Ben 10: pijl en boog
Kruisbogen
Kruisbogen
Unity 3D
Archer vs boogschutter
Verborgen voetbal
100%
Verborgen voetbal
Epische oorlog
Epische oorlog
Unity 3D
Call of Zombies 3
Call of Zombies 3
Minecraft: survival
45%
Katapult
Katapult
Cupido
Cupido
Fortress Guardian
Fortress Guardian
Power Rangers Samurai Bow
100%
Robin Hood
Robin Hood
Ondeugende aapje
Ondeugende aapje



Pijlen Games

Pijlen Games

Als je ooit Robin Hood en van gedroomd om een ​​schutter met een buitengewone schietvaardigheid, kunt u nu beginnen met oefenen met je eigen pijl en boog. Schiet de doelen rijgen de boog om je pijl het doel bereikt, zo niet gespannen genoeg het kort zal vallen en zal de opname mislukken.

Als we een obstakel in het midden, de beste optie is om de pijl te gooien lob onder zijn eigen gewicht door de zwaartekracht te vallen, maar het is veel moeilijker om het doel te bereiken en moet je de boeg afhankelijk van de afstand trekken doelstelling. Nu heb je de nodige opleiding om te vechten, deelnemen aan een leger van de Middeleeuwen en voor te bereiden op de belegeringen van kastelen veldslagen met duizenden soldaten.

Neem een ​​zombie apocalyps met je boog, onthouden Als je ze missen op het hoofd zal niet sterven zodat al uw schoten op het lichaam zal hen niet genoeg kwetsen. Deze ondode wezens richt je je zo hard als je hoort of ziet, maar hebben het voordeel dat de boog is rustig en je kunt ze heel rustig benaderen en schiet een welgemikte pijl in de juiste plek.

Gebruik deze strikken om jezelf verdedigen het gooien van de pijlen op vijanden of om uw doel te testen met deze prehistorische wapen dat vele levens in het verleden heeft gered. De spellen die je in dit gedeelte vindt zijn volledig gratis en kan genieten alleen of in het gezelschap van familie of vrienden, omdat sommige van hen hebben een multiplayer-modus voor 2 spelers. Vervul je doel en gaat in de geschiedenisboeken als een van de beste keepers!


reacties Games