Klassieke flipperkast HTML5Pinball AndroidGrappige flipperkast voor tweeFlipperkast versusPinball Arcade voor AndroidProblemen in het kasteel van de clownsZoo flipperkastNieuwe pinball voetbalJungle QuestPower flipperkastBump PinballPinball voetbalWall-E PinballMr. PinballDe flipperkatKerstman pinball 4DJurassic PinballPepsi PinballMagic flipperkastFlipperkast Spiderman Batman vsZombie pinballShort Circuit PinballPinball, Son of the MaskDonald Trump PinballMijnheer de Voorzitter: Saving President!Baby van tattooPaus pear

Pinball Games

De klassieke recreatieve virtual

Pinball is een mechanische spelletjes waarin gooi een metalen bal op een hellend boord. Op dit bord moeten we de bal te vallen door het gat in het onderste gedeelte, want het zal paddles of ook wel flippers moet de bal opnieuw naar boven.

Het doel is om de meest mogelijke punten te krijgen zonder dat de bal landt, worden punten gescoord elke keer als de bal niet bij een van de elementen van de raad van bestuur. We hebben ook speciale functies die worden geactiveerd op bepaalde tijden en als we op het moment kan sturen de bal naar het evenement, krijgen veel meer punten.

In normale spellen meestal hebben we drie ballen, alsof we vallen een aan de onderkant zal twee andere onderzoeken. Dit betekent dat elk spel afgewerkt na afloop ballen toevoeging van de behaalde score tot dan toe wordt beschouwd. Er zijn vele varianten van het spel waarin we verschillende sferen boord, zoals boord ruimte, waar de bal wordt een lichtgevende bol en stuitert gebouwen of andere voorwerpen.

Gooi de flipperkastbal en laat de wet van de zwaartekracht zijn werk doen, beleef de retro games opnieuw

Go to TOP